Bitcoin (BTC) aylık kaybını yüzde 37'ye yükseltti
Bitcoin (BTC) aylık kaybını yüzde 37'ye yükseltti

Bitcoin’i gömmek için mi geliyorlar? Bitcoin (BTC) yedi yılın en büyük aylık düşüşünü yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), yedi yılın içindeki en büyük aylık düşüşünü kaydetti. Yatırımcılar, geçen yılki canlanmanın ardından dijital para beklentilerini yeniden değerlendiriyor.

Bitcoin (BTC) aylık kaybını yüzde 37’ye yükseltti

En büyük kripto para Cuma günü yüzde 6,1 düşüşle 3.930 dolar seviyesine geriledi ve aylık kaybını yüzde 37’ye yükseltti. Bu Bitcoin’in Ağustos 2011’den bu yana en yüksek düşüşü. Bitcoin, Aralık 2017’de 19.511 dolara yükseldi.

Galaxy Digital Holdings Ltd.’nin kurucusu Michael Novogratz, Cuma günü şirketin üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladığı bir konferans sırasında yaptığı açıklamada, “kripto paraların korkunç bir ayı pazarında olduğunu vurguladı.

Michael Novogratz: “Kripto paralar korkunç bir ayı pazarında.”

Önde gelen diğer dijital paralar slaytlarını genişletti. Ether yaklaşık yüzde 3,5 oranında azalarak 113 dolara düştü ve aylık zararı yüzde 43’e ulaştı. XRP, yüzde 3,4 oranında düşüş ile 36 sente geriledi ve aylık kaybını yüzde 21’e indirdi. Novogratz, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Satışların bir kısmının SEC’nin birkaç hileli ICO üzerindeki soruşturmasından kaynaklandığını düşünüyorum. İnsanlar çok gergindi.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin