featured

Beklenen zaman geldi mi? Bu yükseliş hareketi Bitcoin’i 45,000 dolara çıkarabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının lideri olan Bitcoin’in fiyatı son iki aydır bir kargaşa halinde. BTC fiyatı 45,000 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasına saygı duyuyor. Piyasa liderinin grafiğinde yükselen bir üçgen şekli oluşmuş durumda. Grafikteki şekil, BTC fiyatını 45,000 dolar seviyesinin ötesine çıkarabilir.

Bazı önemli teknik noktalar

Bitcoin için 20 ve 50 günlük EMA seviyeleri yakında bir yükseliş geçişi sağlayabilir. BTC’de gün içi işlem hacmi %16,5 oranında bir düşüş ile 21,1 milyar dolar.

Yükselen trend çizgisinden gelen son boğa döngüsü, BTC fiyatını 40,000 doların üzerine itti. Bu hafta piyasa liderinin fiyatı, kırılan direncin üzerinde kalmaya çalışarak %10 oranında bir kazanç kaydetti.

BTC, son 24 saat içinde %1,63 oranında bir kayıp yaşadı. Yeniden test sonrası ralli, BTC fiyatını %9 oranında bir kazanç ile 45,000 dolar seviyesine çıkarabilir. Alıcılar bu aylık destek noktasını kırabilirse, yatırımcılar Bitcoin fiyatının 52,100 dolara kadar yükselmesini bekleyebilirler.

Bitcoin grafik

Öte yandan yerel direnç noktası olan 45,000 dolar seviyesinden aşağı yönlü bir reddedilme Bitcoin fiyatını destek noktasına kadar düşürebilir. Bu destek direnç noktasının üzerinden gelinebilmesi için yatırımcıların satın alma desteklerine ihtiyaçları var.

200 günlük EMA’nın 45,000 dolarda bulunması, satıcıların savunma gücünü artırıyor. Bununla birlikte, yükselen 20 günlük EMA, devam eden ralliyi destekleyerek 50 günlük EMA’nın üzerine çıkmaya hazırlanıyor.

ADX eğimi, bu kısa vadeli konsolidasyon nedeniyle önemli ölçüde düştü ve azalan düşüş momentumunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin