Bitcoin yeni bir riskle karşı karşıya – işte o risk
Bitcoin yeni bir riskle karşı karşıya – işte o risk

Bitcoin’de dip noktaları bilen analistten kritik Altcoin uyarısı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in 2018 ayı piyasasının tabanını doğru bir şekilde bildikten sonra takipçilerini büyüten kripto stratejisti ve traderı, altcoin yatırımcılarına bir uyarıda bulunuyor.

Uyarılarda neler var?

Smart Contracter isimli analist, 94.800 takipçisine, Bitcoin dominans endeksinin güçlü bir ralli çekeceğine dair işaretler gösterdiği için kripto portföyünü gözden düşürdüğünü ve önümüzdeki dönemde altcoin piyasalarında derin bir düzeltme olasılığını önerdiğini söyledi.

“Onları ne kadar sevdiğime rağmen bir sürü altcoin’den kar elde ettim. Şimdi onlardan çıktım. Bence BTC hakimiyeti buradan büyük bir sıçrama yapacak ve hepsini mahvedecek.”

Traderlar, Bitcoin’in altcoinlerden daha iyi performans gösterip göstermeyeceğini tahmin etmek için Bitcoin baskınlık endeksine güveniyor. Yükseliş endeksi, altcoin piyasaları için genellikle iyi bir işaret değildir çünkü altcoinlerin düşebileceğini veya Bitcoin’in diğer altcoinlerden daha hızlı yükselebileceğini gösteriyor.

Bitcoin yükselecek mi?

Traderın Bitcoin Dominansı endeksine ilişkin iyimser orta vadeli görünümü, önde gelen kripto varlığında yükseliş göstermeye devam ederken ortaya çıkıyor.

Mart 2020’de, Covid-19 kaynaklı paniğin ortasında Bitcoin 4.000 doların altına düştüğünde, Smart Contracter, BTC’nin sonunda toparlanacağını ve 50.000 dolara fırlayacağını söyledi.

Bugün Bitcoin 47.500 doların üzerinde işlem görüyor.

Bu arada analist arkadaşı Michaël van de Poppe, Bitcoin’in kilit seviyelerini belirliyor. Amiral gemisi kripto varlığı için tutulması gereken kritik seviyenin 43.000 dolar civarında destek olduğunu söylüyor. Bu aralığın altındaki bir hareket, 37.000 $’a daha derin bir geri dönüşü gösterecektir.

BTC 43.000 $ seviyesini tutarsa, en büyük kripto varlığının tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesini bekliyor.

“Yükseliş durumunda, 43.000 doları elimizde tutarsak ve güçlenmeye başlarsak, bir sonraki hedef bölgenin 60.000 ila 63.000 dolar arasında olduğunu ifade edebiliriz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin