bitcoin ve kripto paraların piyasa değeri
bitcoin ve kripto paraların piyasa değeri

Bitcoin ve Kripto Para Sektörü’nün Piyasa Değeri Trilyon Dolar Olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar söz konusu olduğunda birçok insan için anlaşılması güç olan 4 önemli kelime akla geliyor;  Blockchain, Bitcoin, kripto para ve ICO. Sektörün temel taşı olan bu 4 kelime sayesinde Bitcoin ve Kripto para sektörünün piyasa değeri trilyon dolar olacak. 

Bu 4 kelimenin anlamını kripto para sektörünü takip eden kullanıcılar ve yatırımcılar çok iyi bilirler; Bitcoin, kripto paraların atası-lokomotifi, Kripto para, bitcoin’ide içine alan, dijital paraların, coin’lerin herbirine verilen genel ad, ICO, (initial coin offening) yani yeni kripto para teklifi, Blockchain ise, tüm bu kelimelerin arkasında yatan teknoloji, bu olanakları sağlayan kavramdır.

İco’lara yatırım yapan yatırımcıların sayısı her geçen gün artarken, 2017 yılında kripto para ve blockchain tabanlı bu yeni projelere yapılan yatırım miktarı 2 milyar doları aşmış durumda. 2018 yılında ise bu rakamların 10’a belkide 20’ye katladığını görebiliyor olacağız. 2018 yılında icolara yapılan yatırım miktarlarının 20-25 milyar dolar olması bekleniyor ve bu gerçekleştikçe parçalar yerine oturmaya başlayarak durdurulamaz bir hal alacak.

Kaçınılmaz büyüme

Bitcoin ve Kripto para sektörü patlamaya hazırlanıyor ve önce 500 milyar dolar, sonrasında ise 1 trilyon dolar piyasa değerine ulaşacak. Bunları okurken nasıl? dediğinizi duyar gibi oluyoruz.

Siz buna hazır ve istekli olun!

Bitcoin fiyatı, şu anki değerinin 2 katına 3 katına hatta daha fazla değerlere ulaşacak ve bazı kripto paralar da ona eşlik edecek. Nerden mi biliyoruz? Bitcoin ve birçok kripto para değeri bu gün,  yıllar önceki değerinin 10 katı, 100 katı hatta bazıları 5bin katı değerinde. Ayrıca, gelecekte bu sektöre ayak uyduramayan ve bu sektörle gelişime ayak uydurmuş kurumsal firmalar arasında kutuplaşmalar başlayacak. Müşteriler için, kripto para sektöründe olan ve olmayan firmalar ayrımı yapılmaya başlanacak.

Tüm bunların olması için gereken tek ihtiyaç, zaman… Zaman içinde koşullar sağlanacak, ülkeler ard arda sektör hakkında resmi hareketler yapmaya başlayacak. Blockchain teknolojisi günlük hayatın içinde vazgeçilmez bir araç haline gelecek. Bankalar, klasik ödeme yöntemlerinin ve paranın verdiği yükten kurtulmanın yollarını arayacak. Ülkeler arası, kişiler arası, kurumlar arası para ve fon transferinin en kolay ve güvenilir yolunun bu sektörden geçtiği kabul edilecek.

Gelecek vadeden ICO projelerinde, henüz belkide aklımızda olmayan yüzlerce kavram gelişecek. Şöyle bir düşünün, yalnızca yıllar önce internet yoktu, cep telefonu yoktu, uçak yoktu, otomobil yoktu ve daha birçok şey yoktu. Birileri hayal etti, buldu geliştirdi ve bizlerde kabul ederek hayatımıza aldık.

İşte kripto para sektörü için de aynını söyleyebiliriz, hayal edildi, gerçekleşti, önce ufak bir kitle, sonra büyük bir kitle tarafından kabul edildi ve şimdi ise büyümeye, yeni bir çağ açma hazırlıklarına devam ediyor… Kripto çağı…

Bu kadar gelişme sonrası, sizce Bitcoin ve kripto para sektörünün toplam piyasa hacmi ne kadar olur? 

Yalnızca birkaç yıl önce birkaç yüz dolar olan, Bitcoin’in piyasa değeri bu gün neredeyse 100 milyar dolara ulaşmış durumda. O ve diğerlerinin piyasa değeri her gün artıyor ve her gün pazara yeni kripto paralar ekleniyor…

Klasik ödeme yöntemleri ve kağıt para artık hantal ve eskimiş bir yapı haline geliyor. Kurumsal ve küçük yatırımcılar artık daha güvenli ve daha kazançlı yatırım kaynakları arıyor. Kripto para sektörünün popülerliği arttıkça klasik paraların ve ödeme yöntemleri’nin popülerliği azalıyor.

Kripto para sektörünü resmi olarak benimsemiş ülkeler, kendi kripto paralarını üretmek için düğmeye basıyorlar. Ülkelerin kendi kripto paraları olduğu ve arttığı sürece, bu gün tüm kripto paraların alım-satım işlemlerinde nasıl bitcoin kullanılıyorsa, gelecekte de bitcoin’in popülerliği artmaya devam edecektir.

Değişim, tahmininizden çok daha hızlı olacak! Buna hazırlıklı olmak ya da ben o sırada uyuyakalmışım demek size bağlı…

Büyük resmi görün!

Bizden size ufak bir tavsiye…


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin