Bitcoin (BTC)

Bitcoin ve kripto para piyasası SEC davasının ardından toparlanmaya başladı: İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SEC’in Binance ve Coinbase’e açtığı davanın düşmesiyle Bitcoin fiyatı bir kez daha kaybedilen zemini kazanarak 27.000 dolar seviyelerine ulaştı.

Güçlü bir toparlanmada, Bitcoin (BTC) ve daha geniş kripto para piyasası, haftanın başındaki kayıpların neredeyse tamamını geri kazanarak yüzde 4 arttı. Basın saati itibariyle Bitcoin (BTC) fiyatı yüzde 4,59 arttı ve şu anda son 24 saat içinde piyasa değerine 21 milyar dolar ekleyerek 26.920 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin ve Ethereum toparlanmaya başlıyor

6 Haziran Salı günü, daha geniş kripto para piyasası, SEC’in Binance’le ilgili davasının ardından sert bir düzeltmeye girdi. Bir gün sonra SEC, menkul kıymetler borsası yasalarını ihlal etmekle suçlayan benzer bir davada başka bir büyük kripto ticaret devi Coinbase’i hedef aldı.

Ancak, şimdilik yatırımcılar düzenleyici gelişmeleri gözden geçirmeyi seçmiş görünüyor. SEC‘in dünkü şikayetlerinin olumsuz etkisini silen BTC ve ETH, piyasada V şeklinde bir toparlanma kaydetti. Basın saati itibariyle ETH yüzde 3,64 arttı ve şu anda 1.878 dolardan işlem görüyor. Greeks.live’ın son raporu şunu gösteriyor:

“V-ters piyasa, opsiyon hacmini keskin bir şekilde artırdı ve günlük hacim yüzde 400’ün üzerine çıkarken kısa vadeli IV hafifçe yükseldi. Özellikle ilgi çekici olan dün işlem gören 290 bin ETH blok çağrısıydı ve günlük hacmin yüzde 57’sini oluşturuyordu ve esas olarak yaklaşık 100.000 takvim spreadinden oluşan 540 milyon dolarlık kavramsal bir değere sahipti ve bu balina teklifinin grev fiyatı geçen aya göre daha düşüktü.”

Bitcoin (BTC)
Kaynak: Greeks.live

Dev Balinanın mevcut piyasa değerlendirmesine göre Greeks.live, 2.000 doların üzerine çıkmanın zor olacağını ve bu V şeklindeki toparlanmanın düşüş duygularının bunaltıcı olduğu gerçeğini değiştirmediğini belirtiyor.

Bitcoin (BTC) kısaltıcıları tasfiye edildi, dip hissiyatı yükseliyor

Binance’den gelen zincir içi veriler, piyasadaki güçlü toparlanmanın ortasında kısaltıcıların tasfiye edildiğini gösteriyor. “Tüccarlar, piyasalara karşı bahis yapma konusunda aşırı heves gösterdikten sonra bugün birçok #tasfiye edilmiş # kısaya sahipti. Son 3 aydaki en büyük kısa devre, BTC 27 bin doların üzerine çıktığında roket yakıtı görevi gördü. Tüccarlar 10 Mart’ta kısa devre yaptığında benzer bir fiyat sıçraması gördük “.

Bitcoin (BTC)
Kaynak: Santiment

Santiment ayrıca, kripto fiyatları bu hafta daha önce düştüğü için piyasadaki düşüş hissiyatının arttığını bildirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin