Bitcoin ve Ethereum teknik analiz: Son durum…

Bitcoin ve Ethereum teknik analiz: Son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın ilk iş gününde Bitcoin ve Ethereum teknik analiz an be an merak ediliyor. Sabah başka bir görünüm varken akşama doğru değişebiliyor. Sabah açılışları oldukça silik gelmesi endişe ve paniğe yol açtı.

Sabah 7 gibi 4 saatlik mum sert bir mum yakımı oldu. Bu Bitcoin ve Ethereum teknik analiz tarafında kendini belli etti. Her iki değerli varlığın yaktığı mumlar altcoin’lerin çoğunluğuna da etki etti.

Pazartesi günü, kripto para piyasalarındaki duyarlılık düşüş eğilimini sürdürdüğü için Bitcoin Haziran ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.Geçen haftaki ABD enflasyon raporunun ardından art arda seanslarda düşüş geldi ve bu düşüşler hiç bitmedi. Aynı durum Ethereum içinde geçerliydi. Son birkaç ayın en kötü performansı geldi. İşte Bitcoin ve Ethereum teknik analiz…

Kısaca Bitcoin analizi

Sabah saatlerindeki 18.500 ve 18.300 seviyeleri biraz olsun geride kaldı. Şu an fiyatlanma 19.000 doların üstüne çıktı. Grafiğe bakıldığında, Pazartesi günkü satışlar, 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) 41.30’da kendi tabanının altına düşmesiyle geliyor.

BTC/USD, günün erken saatlerinde 18.390$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi. Bu fiyat, 18.645$’da bir tabanın kırılmasının ardından geldi.

Kısaca Ethereum analizi

Bitcoin ve Ethereum teknik analizi birbirine benzer hareketler gösterdi. Fakat ETH/USD 4 saatlik mumlarda peş peşe kırmızı yakması dikkat çekti. Geceden itibaren yakılan mumlar fiyatı 1.300 doların altına kadar itti. Son olarak burada 1.280 dolar seviyeleri görüldü.

ETH/USD paritesi şimdilik 1.300 doların üstünde işlem görüyor. Bu biraz daha nefes aldırsa da ayılar hala tehlikeli olarak oyunun içinde. 

Hareketli ortalamaların (MA) momentumu da değişti. 10 günlük (kırmızı) trend çizgisi 25 günlük (mavi) muadili ile aşağı yönde kesişiyor.

Son olarak bazıları, ayıların 1.000 doların altına Ethereum almaya çalışmasıyla daha fazla aşağıya doğru kayma görebileceğimize inanıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin