Ünlü analistten dikkat çeken Bitcoin ve Ethereum tahmini!
Ünlü analistten dikkat çeken Bitcoin ve Ethereum tahmini!

Bitcoin ve Ethereum fiyatı diplerde konsolide oluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bir hafta sonunu daha geride bıraktı. Haftalık kapanış beklentilerin uzağında kaldı. Bitcoin ve Ethereum fiyatı düştükçe düştü. Özellikle Asya pazarına başlangıç pek iyi olmadı.

Sabah saatlerinde yaşanan sert ve dik mum aşağı düşüşün stresini gösterdi. Eylül ayının bitmesine az bir zaman kala bir ayın daha kötü bitmesi muhtemel gibi gözüküyor. Ayrıca Çarşamba günü açıklanacak olan Fed’in faiz bakışı süreci belirleyecektir.

Bitcoin ve Ethereum fiyatı, kayıpları kazanca çeviremedi

Bitcoin ve Ethereum fiyatı, bulundukları kritik direnç bölgelerini kaybetmesiyle ün yaptı. Her iki varlık içinde psikolojik sınırlar bir türlü sağlam desteğe dönüşmedi. 

Özellikle de Ethereum’a baktığımızda Merge sonrasında büyük düşüş var. Haftalık olarak kayıp ise yüzde 20’nin üzerine çıktı. Hatta en dip ve tepe noktaları baz alınırsa kaba taslak yüzde 30’luk bir geri çekilmeyi konuşabiliriz.

Bitcoin ise haftalık kayıplarda yüzde 15’in üstünde kaldı. Gece gerçekleşen sert düşüş varlığı 19K altına tamamen yolladı. 19.000 doların ve 50 saatlik basit hareketli ortalamanın altında bir düşüş kapanışından sonra, BTC fiyatı kayıpları artırdı.

Ethereum fiyatı 1.400 dolar seviyesinin ve 50 saatlik basit hareketli ortalamanın altında büyük bir düşüş başlattı. Boğalar ayağa kalkmadan önce fiyat 1.300 dolar seviyesinin altını bile gördü.

Altcoin’ler için görüntü daha da kötü

Bitcoin ve Ethereum fiyatı, düşüşlerde can yaksa da altcoin’ler daha fazlasını yaşattı. Terra’nın LUNA’sı yüzde 44, Kusama yüzde 28, Gnosis ve EOS yüzde 27, Ethereum Classic ise yüzde 25 zarar yazdı.

Düşüşlerin yanı sıra ilk 100 içinde pek fena sayılmayan performanlarda dikkat çekti. BNX, son 24 saat içinde bir sıçrama kaydetti. Ulaştığı değerlemeye ilk 100 içinde yer alabilen BinaryX (BNX) yüzde 6 oranında yükseldi.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin