featured

Ethereum fiyatı Birleşmenin ardından düşüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum %25 oranında düştü, Ethereum Classic ise daha düşük seviyelere geriledi. Ethereum’un hisse kanıtı konsensüsüne geçmesinden bu yana geçen dört gün içinde, Ethereum ve tüm çatalları önemli ölçüde düştü. ETH’nin kendisi %25’ten fazla düşüşüyle birlikte, ETC ve ETHW daha da kötü dinamikler gösterdi. Ethereum Classic her geçen gün daha hızlı düşüyor. ETHW ise sadece dört günde neredeyse %80 değer kaybetti.

Ethereum düşüşü dikkat çekiyor

Ethereum ve diğer kripto paraların düşüşü hem SEC’in PoS kripto para birimleri için başkanı Gary Gensler tarafından temsil edilen sert planlarını hem de tüm ETH PoS düğümlerinin %40’ının yalnızca iki varlık tarafından kontrol edildiği gerçeğini açıklayan raporun ardından daha kötü bir düşüş yaşandı.

Birleşmenin arifesinde %230 büyüyen Ethereum Classic’in, ETH’siz kalan tüm madencilerin ETC’ye geçmesi durumunda yükselişe geçme imkanı bulunuyordu. Bununla birlikte, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’ın belirttiği gibi kimsenin ETC’ye de ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı.

ETH kanıtına gelince, en büyük fon yöneticilerinden biri olan Grayscale’in hafta sonunda 3 milyon ETHW satışını duyurmasına ek olarak, ekibin profesyonel olmaması nedeniyle başarı şansı başlangıçta sıfıra yakındı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin