Blockchain

Blockchain devrim yaratacak: İşte Binance CEO’sunun gelecek vizyonu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su, blockchain’in başarısının “blockchain” terimine olan ihtiyacı ortadan kaldıracağına inanıyor. Zhao, bu teknolojinin bağış toplama ve ödeme gibi işlemlerin yerini aldığı bir gelecek öngörüyor.

Dünyanın önde gelen kripto borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, geçtiğimiz günlerde Asya Liderlik Konferansı’nda bir röportaj verdi. Binance’in resmi Twitter hesabı, Zhao’nun “Blockchain yeterince başarılı olacak ve artık o kelimeyi kullanmak zorunda kalmayacağız.” sözleriyle aynı paylaşımı paylaştı.

https://twitter.com/binance/status/1662307851799330820?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1662307851799330820%7Ctwgr%5E1188a83fdc60cd2699e47e8b430ecf9bb216c9f9%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoinedition.com%2Fblockchain-to-revolutionize-transactions-binance-ceo-vision-for-future%2F

Park Sunyoung ile yaptığı görüşmede Dongguk Üniversitesi’nde Ekonomi Bölümü’nde profesör ve Uluslararası İlişkiler Dekanı olan Zhao, günümüz dünyasında internetten değil, yalnızca “çevrimiçi video izlemek” gibi onunla ilişkili eylemlerden söz edildiğini ifade etti.

Zhao, geleceğin blockchain için benzer olacağını ve insanların teknik jargonu kaybedeceğini düşünüyor. Ardından şu paylaşımı yapıyor:

“Blok zincirinde para topluyorsunuz, ICO’lar hakkında konuşmuyorsunuz.”

Dahası, gelecekte insanların küresel olarak işçilerle bağlantı kuracağını ve onlara kripto para veya stablecoin şeklinde ödeme yapacağını hayal ediyor. Benzer şekilde, insanlar özel anahtarlardan bahsetmeden telefonlarında dijital cüzdanlara sahip olacaklar.

Blockchain kullanımı artacak!

Zhao, eğer bugün bir kişi kripto para, dijital kimlik veya “işlemsel olan herhangi bir şey” kullanıyorsa gelecekte bunların “yüzde 99,99’u” blockchain teknolojisi ile değiştirileceği için sonunda daha fazla bu teknolojiyi kullanacaklarını ekliyor.

binance Blockchain

Bununla birlikte, 20 veya 30 yıl içinde Blockchain potansiyel açıdan işlemsel olan her şeyin yerini alacak olsa da kitap okumak gibi bazı web2 deneyimlerinin olduğu gibi kalacağını açıklıyor.

Öte yandan Binance, kısa bir süre önce Gulf Binance ile bir ortak girişimde Tayland’da faaliyet gösterme onayını aldı. Duyuruya göre işbirlikçi çabaya Tayland Maliye Bakanlığı tarafından bir dijital varlık platformu için bir dijital varlık operatörü olarak lisans verildi. Platform, ülkenin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından düzenlenecek. Ardından 2023’ün dördüncü çeyreğinde Tayland’da faaliyete geçmesi planlanıyor.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin