Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler
Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler

Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin SV, geçtiğimiz birkaç gün içinde zayıf bir düşüş ivmesi gösterdi ancak bu kısa süre içinde tersine dönebilir. Maker ise konsolidasyon aşamasında.

Bitcoin SV fiyat analizi

Bitcoin SV grafiği, Bitcoin’in son birkaç gündeki fiyat hareketine benziyor. Her iki kripto para da azalan bir üçgen oluşturdukları için önümüzdeki birkaç saat içinde bir kırılma görmesi muhtemel görünüyor.

BSV için 200 dolarlık destek bölgesinin savunması boğalar için cesaret verici. MACD, sıfır çizgisinin altına yavaşça kayan momentumun bir tersine dönmeye başlayabileceğini gösterdi.

Bu henüz onaylanmadı ancak işlem hacminin yukarı yönlü iyi bir hareketinin önümüzdeki günlerde BSV’yi 225 dolar seviyesine yükseltmesi muhtemel.

Maker (MKR) fiyat analizi

Volatilite düşmeye devam ederken Bollinger bantları MKR fiyatına yaklaşıyor. Fiyat, bu ayın başlarında güçlü kazançlar kaydettikten sonra 1400 dolar seviyesinde bir konsolidasyon aşamasındaydı. MKR ocak ayında yaklaşık %143 artarak 1445 dolardanişlem gördü.

Simetrik üçgen deseni (turuncu) görüldü ve son birkaç günde düşen ticaret hacmi de değerli bir bilgi.

140 dolar seviyesinin altına düşmek, MKR’nin son kazançlarının bir kısmını geri çekeceği anlamına geliyor. Önemli destek bölgeleri, %38.2 ve %50 Fibonacci geri çekilme seviyeleri olan 1200 dolar ve 1030 dolar civarında.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


virüs programı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin