Cardano kurucusu, Bitcoin’in yeteri kadar ileri gitmediğini düşünüyor!

Bitcoin son durum: Yükselen kanal içinde hedef fiyat tam olarak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC fiyatı, sınırlı fiyat hareketinde de olsa önceki seansın kazanımlarını genişletiyor. Bitcoin, kritik 200 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) altında 44.700 dolarda baskı altında kalmaya devam ediyor. Dün üçüncü kez denediği 45.000 dolar seviyesini kırdı. Ancak üstünde bir kapanış gelmedi. Bitcoin son durum; yükselen kanalı işaret ediyor.

Yatırımcılar ilerlemeye devam etmek için daha fazla netlik ve inanç arıyor. Bunun için önündeki en büyük engeli geçmesi gerekir. 45K üzerinde günlük ve haftalık kapanışlar yeni bir ralliyi tetikleyebilir.

Haberi yazdığımız esnada, BTC/USD paritesi gün içinde %0.41 artışla 44.510 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ve en ünlü kripto para birimi, CoinMarketCap’e göre 24 saatlik işlem hacmini 28.886.050.152$’da tutuyor.

Bitcoin son durum: Fiyat daha yükseğe gitmek için istekli mi?

Günlük grafikte, Bitcoin fiyatı ihtiyatlı bir şekilde daha yüksek işlem görüyor. Ancak, son fiyat 200-EMA’nın altında baskı altında kalıyor. Fiyat artışıyla birlikte güçlü hacimler, yükseliş momentumunun gücüne işaret etti. Bitcoin son durum; sürekli satın alma baskısı varlığı psikolojik olarak 52.000 dolara götürebilir. Yükselen kanalın hedefinde de tam olarak bu seviyeler bulunuyor.

Aksine, fiyat seansın düşük seviyesini koruyamazsa, yukarı yönlü momentuma direnecektir. Aşağı inerken, ilk aşağı yönlü hedef 50 günlük EMA’da 41.200$ seviyesinde bulunabilir.

Bitcoin fiyatı, Kasım ayında 69.000 $ ile yapılan rekor seviyelere göre yaklaşık %50 değer kaybetti. Fiyat Ocak ayında 32.933$’ı test etti. O zamandan beri fiyat ‘yükselen’ kanal içinde hareket ediyor. Ancak BTC fiyatı, 200-EMA yakınında reddediliyor. Bu nedenle boğaların bahsedilen yukarı yönlü engellerin ötesine geçmesi çok önemli.

Teknik göstergeler

  • RSI: Günlük Göreceli Güç endeksi ortalama çizginin üzerinde işlem görüyor. Şu anda, 62’de duruyor.
  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerinde okurken yükseliş momentumunu koruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin