Bitcoin savunucusu Max Keizer, herhangi bir altcoin'i satın alıp almadığını açıkladı!
Bitcoin savunucusu Max Keizer, herhangi bir altcoin'i satın alıp almadığını açıkladı!

Bitcoin savunucusu Max Keizer, herhangi bir altcoin’i satın alıp almadığını açıkladı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin savunucusu Max Keizer, XRP ve herhangi bir altcoin’i satın alıp almadığını söyledi. Finans uzmanı, yatırımcı ve podcast yayıncısı Bitcoin savunucusu Max Keiser, Ripple’a bağlı XRP konusundaki duruşunu ve bu ilk 10 altcoini elinde tutup tutmadığını netleştirmek için Twitter’a gitti.

Keizer, başka bir Twitter kullanıcısının tweetini yeniden yayınlayan @EmmaSto49099359 adlı Twitter kullanıcısına yanıt olarak tweet attı. Max Keizer’ın XRP ve Bitcoin’i karşılaştıran bir tweete yanıt verdi.

Tweet’in yazarı ayrıca Keizer’ın Bitcoin dışında XRP gibi başka bir kripto parayı gizlice elinde tutup tutmadığını sordu.

Keizer buna yanıt verdi ve XRP’nin merkezi olduğu ve dolayısıyla indirilmesi kolay olduğu için elinde olmadığını söyledi. Ayrıca, kripto paraların yakında SEC tarafından yasadışı ilan edilmesini beklediğini belirtti. Tweet’teki son argümanı, Bitcoin’den farklı olarak “XRP’nin yararlı bir şey olmadığı yönündeydi.

Keizer, Ethereum’u da eleştiriyor

Eylül ayının sonlarında Keizer, ikinci en büyük kripto para olan Ethereum’a da eleştiriler yağdırdı. Etkileyicinin altcoinleri küçümsediği ve sadece Bitcoin’i övdüğü biliniyor. Bu nedenle birçok kez XRP, ADA, Ethereum ve diğer altcoinlere saldırıda bulundu.

Bu yılın haziran ayında Keizer, 220.000 dolar seviyesinin hâlâ geçerli olduğunu söyleyerek Bitcoin fiyatı için daha önceki tahminini doğruladı. Ona göre bunun ana nedeni, BTC’nin diğer dijital para birimlerinin aksine sadece 21 milyon tokenle sınırlı olması oldu.

Geçen hafta Hoskinson, Ripple bağlantılı token hakkında söyleyecek başka bir şeyi olmadığını söylemişti. Anca XRP topluluğuna verdiği desteğin altına bir çizgi çekti.

Hoskinson, SEC’in Ripple ve üst düzey yöneticilerine dava açtığına inanıyor. XRP’nin düzenleyici kurum içindeki yolsuzluk nedeniyle değil, kripto düzenlemesiyle ilgili netlik eksikliği nedeniyle bir menkul kıymet olduğunu iddia ediyor. Ancak XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını ve CFTC tarafından bir topluluk olarak düzenlenmesi gerektiğini kabul ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir