Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Bitcoin derecelendirme devinden önemli Ripple (XRP) raporu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Skype’de olası bir XRP desteği, kullanıcıların Ripple (XRP) transferlerinin uygulamada başlatılması yönündeki talebin ardından geliyor. Sosyal bahşiş hizmetleri, sosyal medya platformlarında dünya çapında çekiş kazanıyor.

Weiss Ratings: Ripple (XRP) ödemeleri yakında Skype’de başlatılabilir!

Kripto para topluluğu yakında Weiss Ratings’in raporuna göre XRP’nin Microsoft’un iletişim uygulaması olan Skype ile entegrasyonunu görebilir. Weiss Ratings’bir finansal varlık derecelendirme kuruluşudur. Entegrasyon, platformdaki kullanıcılara çok fayda sağlayacak ve ayrıca bir XRP TipBot kullanarak mikro ödemeler gönderip alacak. Weiss Ratings konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

XRP yakında Skype’ye entegre olabilir ve XRP TipBot uygulaması ile 300 milyon kullanıcıya erişim sağlayarak kullanıcılara mesaj gönderebilir.

XRP TipBot, XRPL Labs tarafından geliştirilen bir uygulama. XRP TipBot, Twitter, Gmail, Reddit ve Microsoft Outlook gibi diğer platformlara zaten entegre edildi. Skype’de olası bir XRP desteği konusu, XRP kullanıcılarının artan talebinin Skype forumunda yayınlanmasından sonra geldi. Microsoft bir süredir, Azure bulut platformunu kullanan diğer birkaç projenin yanı sıra Blockchain çözümlerini de test ediyor.

Fxstreet 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin