featured
Bitcoin rezervleri yüzde seksen oranında çıkarıldı.

Bitcoin rezervleri yüzde seksen oranında çıkarıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin rezervleri halihazırda %80 oranında çıkarılmış durumda ve geriye sadece %20’lik bir rezerv kaldı.

BTC, ilk kez 2008 yılında Satoshi Nakamoto tarafından belirtilmiş olan toplam 21 milyonluk rezerve bir adım daha yaklaştı.

Bitcoin rezervleri %80 oranında çıkarıldı, 4.2 milyon Bitcoin kaldı

Bitcoin’in %80’lik kısmı olan 16.4 milyonluk bir rezerv madencilik faaliyetleri ile ortaya çıkarıldı ve bulunması gereken sadece 4.2 milyon Bitcoin kaldı.

Kıtlık, kuşkusuz, talepleri doğurur; bu da sırayla paraları daha değerli yapar. 21 milyon Bitcoin sex hikaye bulunduktan sonra, Bitcoin üretimi diye bir şey kalmayacak. Ayrıca potansiyel olarak her kripto parayı daha değerli yapacak.

Madenciler, şu an her Bitcoin bloğu başına 12 BTC ile ödüllendiriliyor. Ancak yine Nakamoto’nun protokolüne göre, her 210 bin blokta bir madencilik ödülü yarı yarıya adult seks hikayeleri düşecek. Bunun 2020 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

BTC gibi her dijital para birimi madenciliğe uygun değil. Bazı kripto para birimleri tüm arzın bir defada serbest bırakılmasıyla oluşturulur. Bu durumda, toplam arz ya tutulur ya da bir sirkülasyonun içinde işlem görür.

Madencilik ile bulunamayan bazı kripto birimleri ise şöyle: RippleIOTA, NEM, NEO, Qtum, Omisego, Lisk, Stratis, Waves, ve EOS.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin