Yatırımcılar bu hafta, Bitcoin performansını yakından takip etmeli! Peki neden?
Yatırımcılar bu hafta, Bitcoin performansını yakından takip etmeli! Peki neden?

Yatırımcılar bu hafta, Bitcoin performansını yakından takip etmeli! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in en son fiyat performansı, lider kripto para biriminin yeterli alım ve hatta satış hacmine sahip olmadığını açıkça gösteriyor. Bu da piyasada oynaklığın olmamasına neden oluyor. Neyse ki, son derece düşük volatilite bazen piyasada kimsenin beklemediği yaklaşan büyük bir hareketin işareti olabilir.

Bitcoin’in volatilitesi azalıyor

Haziran ayındaki büyük kripto piyasası çöküşünün ardından, çoğu kripto piyasası yatırımcısı Bitcoin gibi varlık alım satımından korktu. Bununla birlikte, daha fazla kayıptan kaçınmak için pozisyonlarının çoğunu hemen kapattı.

Bitcoin chart

Piyasadaki hacim eksikliği, Bitcoin‘in düşük volatilitede hareket etmesinin ana nedenidir. 21 Haziran’dan bu yana Bitcoin, değerinin %5’inden biraz daha azını kaybederken, 25 Haziran’da yaklaşık %5 kazandı. Bu da ilk kripto para biriminin konsolidasyon durumunda kaldığını ve gerçek satın alma veya satış gücünün piyasada hakim olmadığını gösteriyor.

Hareket hangi yöne olacak?

Oynaklığın olmamasıyla birlikte, piyasada hemen hemen her önemli çıkış veya fon girişi, bir çöküşe veya güçlü bir ralliye neden olabilir. Çünkü oynaklığın azalmasıyla birlikte, genellikle piyasada istikrarı kontrol etmenin ana aracı olan likiditenin azaldığını görüyoruz.

Yazım sırasında, hem boğalar hem de ayılar birbirleri üzerinde tam olarak hakimiyet kuramadıklarından, Bitcoin hâlâ 18.000 – 22.000 dolar aralığında konsolide oluyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin