Bitcoin neden hızlı büyüyor? – ünlü CEO açıkladı
Bitcoin neden hızlı büyüyor? – ünlü CEO açıkladı

Bitcoin neden hızlı büyüyor? – ünlü CEO açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Neredeyse her Bitcoin maksimalisti, Bitcoin’in teknik hisse senetlerinden nasıl daha iyi performans gösterdiğini tartıştı. Aynı şeyi tekrarlayan MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, kripto varlığının en azından pandemiden önce yılda yaklaşık %200 oranında büyüdüğünü söyledi. Son 12 ay içinde fiyatta %700,5’lik bir artışla, Amazon, Apple ve Microsoft gibi teknoloji şirketlerini geride bıraktığı görülüyor.

Bitcoin ve büyüme

Saylor’a göre, enflasyon gibi makroekonomik faktörler Bitcoin ağının daha hızlı büyümesine neden oluyor. Bu aynı zamanda kurumların kademeli olarak bilançolarına Bitcoin eklemelerinin ana nedeni olabilir. Bu tür gelişmeler genellikle kripto’nun fintech piyasalarındaki üstünlüğünü güçlü bir şekilde ortaya koyar. Ancak Bitcoin’in en büyük kripto varlığı olarak yerini almak için yarışan ağların varlığı göz ardı edilemez.

Örneğin, IOHK başkanı Charles Hoskinson bir keresinde kullanıcıları “kripto dünyasında işlerin ne kadar hızlı değişebileceği” konusunda uyardı. Cardano’nun rakibi Ethereum hakkında konuşmasına rağmen, Ethereum gibi büyümekte olan ağların “MySpace ve Netscape” gibi nasıl yok olabileceğine dair ilginç bir açıklama yaptı. Aynı şey Bitcoin için de geçerli olabilir mi?

Saylor, Bitcoin’in neden sadece genişlemeye devam edebileceğini açıkladı. Kripto paranın, birkaç on yıl daha sürebilecek tam potansiyelinin henüz fark edilmediğini söyledi. Saylor’a göre Bitcoin’in değiştirilme şansı neredeyse sıfır. “Trilyon dolarlık dijital para ağı” diye ekledi ve iddia etti:

Bitcoin hayatınızda gördüğünüz en başarılı şey. Başka trilyon dolarlık ağ yok.

Bitcoin’in piyasa tutuşunu korumasının bir başka nedeni de PayPal ve Square gibi şirketlerin varlığı. Bitcoin’i zaten iş modellerine dahil etmiş olmalarıdır. Bu sadece Saylor’u Bitcoin’in başarısı konusunda kendinden emin yapıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin