Mark Cuban, NFT'lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi
Mark Cuban, NFT'lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi

Bitcoin madenciliği yöneticileri, Londra’daki yeni NFT yatırım firmasını dalgalandıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Halka açık bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain’in yöneticileri, yeni NFT yatırım şirketleriyle artık misli olmayan tokenler (NFT’ler) üzerinde yatırımlara başlıyor.

Yeni yatırım

NFT Investments PLC firması 3 Mart’ta Argo’nun kurucu ortakları Jonathan Bixby ve Mike Edwards tarafından kuruldu ve şimdi Londra’da halka açılacak gibi görünüyor.

NFT Investments, Aquis Stock Exchange Global Market’te (AQSE) 200 milyon hisse senedi satmayı ve yaklaşık 10 milyon pound (yaklaşık 14 milyon $) fon toplamayı planlıyor.

Firma, ilk halka arzın (IPO) 25 milyon pound (yaklaşık 34,5 milyon dolar) değerinde olacağını ve onu halka açılan ilk NFT yatırım şirketi yapacağını söyledi.

NFT Investments İcra Kurulu Başkanı Bixby, “Halka açık bir piyasada listelenen dünyanın ilk saf oyun NFT aracına liderlik etmekten inanılmaz derecede heyecan duyuyorum. Tıpkı ekibimizin Argo Blockchain’i Londra piyasasına getirdiği zamanki gibi, fiat’tan bu heyecan verici yeni alana doğru bir rampa oluşturma vizyonumuz var” açıklamasını yapıyor.

NFT Investments, özellikle NFT’lere ve blockchain teknolojisine yönelen şirketlere veya fonlara yatırım yapacakır. NFT’ler, benzersiz sanat eserlerine bağlı dijital sertifikalardır. Son aylarda popülerliği önemli ölçüde arttı.

NFT Investments ekibi, NFT piyasasının uzun vadede büyümeye devam edeceğine ve NFT’lerin “tüm sanal ekonomi için temel bir temel varlık” haline geleceğine inanıyor.

Bixby, “NFT’lerin dijital koleksiyon piyasalarının omurgasını oluşturacağına ve en iyi bireysel varlıklara ve temel haklara sahip olmanın hissedarlarımız için muazzam bir değer yaratacağına gerçekten inanıyoruz” dedi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin