Bitcoin kritik yerde kapanış yaptı: Yeni haftada bizi ne bekliyor?
Bitcoin kritik yerde kapanış yaptı: Yeni haftada bizi ne bekliyor?

Bitcoin kritik yerde kapanış yaptı: Yeni haftada bizi ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi geçen haftayı dolu dolu geçirdi. Hareketler hafta başından Perşembe gününe kadar devam etti. 19 Ekim Salı günü ilk vadeli işlemin piyasaya girmesiyle Bitcoin para biriminde Çarşamba günü tüm zamanların en yüksek seviyesi geldi. 67.000 dolara yelken açan BTC, daha sonrasında ise dinlenmeye çekildi.

Bitcoin, Cuma gününden başlayan bir düşüş trendi oluşturdu. Cumartesi yeşil, Pazar gününü ise kırmızı mum ile tamamladı. Haftanın yeni gününde ise yeşil mum yakarak başlangıç yaptı. Pazar günü her ne kadar kırmızı mum ile kapanış yapsa da 60.000 doların üzerinde kalabildi.

Cumartesi ve Pazar günü Bitcoin 59.500 doları test ederek destek seviyesini güçlendirdi. Aldığı tepkiyle yeniden 60.000 doların üzerinde kalması pozitif oldu. BTC, gece haftalık ve günlük kapanışı 60.600 dolar üzerinde yaparak yeni haftaya da göz kırptı.

Bitcoin de önemli destek ve direnç seviyeleri

BTC, tüm zamanlar zirvesini gördükten sonra stres atmak adına mini bir düzeltmeye çekildi. 65.000 dolar ve 63.250 dolar desteklerini kıran Bitcoin, 60 bin doların altına kadar sarktı. Boğalar 59.500 doların üzerinde aktif durarak fiyatın yeniden 60K görmesini sağladı. Burada dip fiyat oluşturarak kayıpları konsolide ediyor.

Şu an ise 61.000 doların üzerinde işlem görüyor. 100 saatlik SMA indikatöründe 63.250 dolar üzerinde kapanış yapması yeniden sabit artışa sahne olabilir. 62.000 doların üzerinde kalması net bir kırılma yaşatabilir. Bu da artışın sinyalini verebilir. Ancak asıl hedef 63.250 dolarda bulunuyor.

Destek olarak en yakın 61.200 dolar bölgesini kullanabilir. Daha sonra 60.000-58.000 dolar alanları önemli. Yeniden 60.000 doları kırmasıyla 59 bin dolar ve 58 bin dolar masada yer alabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin