featured
Bitcoin kabul eden yerler listesi

Bitcoin kabul eden yerler güncel listesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiyede Bitcoin kabul eden yerler (işletmeler) listesini sizler için derledik. Listede Bitcoin kabul eden yerler’in isimlerini, faaliyet bölgelerini ve internet adreslerini bulabileceksiniz.

Bitcoin kabul ediyor ancak listede adınız yoksa, ya da listede size ait bilgilerin güncellenmesini istiyorsanız [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Güncelleme; 25 Temmuz 2018 / kripto para haber

 

Güncellenen liste, tarafımıza ulaşan Bitcoin kabul eden yerler’in verdiği bilgiler ve coinmap.org adresinden alınan veriler doğrultusunda oluşturulmuştur.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comment

  1. 11 August 2017, 09:41

    3 tane bağlantıyı (Boğaziçi Yağ Market, deftersepeti, Dr. Ali Özgür) denedim, üçünde de kripto para kabul edildiğine dair en ufak bir ibare yok. Ekovizyon haber sitesi ve BTC kabul etmesi için bir sebep yok. Bari listeyi oluştururken en azından siteleri ziyaret etseydiniz…

    Reply
    • Üye 12 August 2017, 12:48

      Merhaba,

      Listede bulunan tüm işletmelerde BTC kabul edilmektedir. Web sitelerinde bitcoin ibaresi ya da bir bitcoin ödeme alt yapısı bulunmayabilir. Alışverişiniz sırasında BTC ile ödeme yapabilirsiniz. Ekovizyon, aynı zamanda bir dergi hizmeti vermektedir, ödemelerinizi btc ile yapabilirsiniz. Listenin çoğunluğu tarafımıza yapılan başvuruların incelenmesiyle oluşturulmuş ve kontrolleri yapılmıştır. Zaman içerisinde tarafımıza bildirilmesi durumunda BTC ödemesini iptal eden ya da yeni ödeme almayı kabul eden işletmeler güncellenecektir.
      Teşekkürler.

      Reply
  2. 2 October 2017, 14:05

    merhaba;

    sanatgallery.com sitesi olarak Bitcoin ve Ethereum kabul edilir.

    Reply
  3. 4 October 2017, 14:50

    Dartes Kentsel Dönüşüm olarak http://darteskentseldonusum.com/ Bitcoin, Ethereum ve Ripple ile ödeme kabul etmekteyiz.

    Reply
Bizi Takip Edin