Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?
Bitcoin fiyat analizi: Haftalık ve aylık kapanışta bizleri ne bekliyor?

Bitcoin’i (BTC) 40.000 doların üzerine çıkaran üç neden

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, piyasalarda 40.000 $ seviyesini aştı. Daha önce, BTC bu seviyeyi aştı ve CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre  8 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 41.941,56 $ ‘a yükseldi.

Bundan sonra, 15 Ocak’ta amiral gemisi kripto sadece 39.187 $ ‘a kadar yükseldi ve o zamandan beri bir aralıkta işlem görerek birkaç kez 33.000 $’ın altına indi.

BTC

Birinci sebep, Bitcoin hash oranının hızlanması olarak görülebilir. Coin Metrics’ten alınan verilere göre, bu hafta rekor 174,9 EH/s’ye yükseldi.

BTC

Bitcoin büyümesinin ikinci nedeni ise Bitcoin madenciliği zorluğunun artmasıdır. Bu metriğin ise değeri yüzde 2,93 arttı.

Ayrıca uzmanlar, Bitcoin’i bu sefer yukarı iten faktörlerden birinin MicroStrategy ve CEO’su Michael Saylor tarafından düzenlenen ve Bitcoin’in kendileri için ne olduğunu ve nedenini açıklamak için yaklaşık 1.400 şirketin topo yöneticilerini bir araya getirdikleri konferans olduğuna inanıyor. bir değer deposu ve enflasyon koruması olarak kullanılabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 100 bin dolar gelecekmi ne

    Reply
Bizi Takip Edin