Bitcoin ile maaş Avrupa’ya sıçradı: Milletvekili, tüm maaşını kripto parayla alacak

Bitcoin ile maaş Avrupa’ya sıçradı: Milletvekili, tüm maaşını kripto parayla alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünya, kripto varlıklara gitgide alışıyor. Hükümetler her ne kadar kabul etmese ya da mesafeli yaklaşsa da bireysel yatırımcılar çoğalıyor. Kurumsal şirketlerinde desteklemesi dijital varlıkları ön plana çıkarıyor. 2021 yılında ise kripto dünyası daha çabuk ilerledi. Bu ilerleme ise 2022 senesinde de daha hızlı olması beleniyor. Ayrıca kripto varlıklarla maaş alma süreci başladı. Avrupa’da bir milletvekili Bitcoin ile maaş alacağını duyurdu. 

Brüksel Parlamentosu üyesi Christophe De Beukelaer, bu yıl maaşının tamamını Bitcoin olarak alacağını söyledi. Teknolojinin tüm endüstrileri bozacağına ve kripto benimsemenin “üstel” olacağına inanıyor.

Brüksel Parlamentosu üyesi Christophe De Beukelaer, kişisel web sitesinde bir blog yazısını paylaştı. Milletvekili, 2022 yılında maaşını Bitcoin olarak alabileceğini söyledi.

Brüksel Parlamento üyesi, maaşını Bitcoin olarak alacak

Bitcoin ile maaş almayı daha çok Amerika’da duymuştuk. Amerika’nın bazı eyaletlerinde belediye başkanları maaşlarını Bitcoin ile alacaklarını duyurmuştu. Şimdi ise Bitcoin ile maaş alımı Avrupa’ya sıçradı. 

Milletvekili, “Blockchain ile, 30 yıl önce internette yaşadığımızla aynı düzende bir devrimin şafağındayız” dedi. Tüm sektörlerin “bozulacağına” inanıyor, diğer ülkelerde “büyük kurumların bu devasa fırsatı kaçırmamak için kripto varlıklarına büyük yatırım yapmaya başladığını” sözlerine ekledi. Brüksel Parlamentosu üyesi Christophe De Beukelaer şu sözlerle noktayı koydu:

“Artık bu yeni dünyadan habersiz kalamayız. Arabalar ve ampuller göründüğünde, arabaya veya muma tutunmak gibi bir şey. Benimseme üstel olacak.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin