featured

Kripto piyasası zor bir hafta geçirdi – Bu haftanın etkilerini en çok hisseden 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity (AXS), Fantom (FTM) ve Quant (QNT) birçok yatırımcının radarlarında olan üç umut verici altcoin’dir. Geçtiğimiz yıl boyunca, bu altcoin’lerin her biri büyük çıkışlar yaşadı. Ancak piyasadaki voltailite onları da derinden etkiledi. Bu hafta, kripto para birimleri için momentum aşağı yönlü olmaya devam ediyor. Geçen cumadan bu yana Axie Infinity, Fantom ve Quant’ta sırasıyla %15,1, %13,7 ve %10,5 oranlarında düşüşler kaydedildi.

Çeşitli genel kaygılar, bu kripto para birimlerinin her birini ve tüm kripto pazarını geçen hafta sert bir şekilde vurdu. Yatırımcılar, yüksek riskli varlıklara sermaye akışı için daha yüksek faiz oranlarının ne anlama gelebileceğini sindirmeye çalışıyor. Ek olarak, önerilen bir Rus kripto yasağı ve merkez bankasının kripto para birimleri düzenlemeleri de kaygıları arttırıyor.

altcoin yatırım

Ancak, bu altcoin’leri daha düşük fiyatlardan satın alan yatırımcılar da var.

Axie Infinity için dün, kurucusu Sky Mavis’ten yeni bir RON jetonunun piyasaya sürülmesi yeni gelişmelere işaret etti. Bu RON token’ı, Axie Infinity’nin yeni Ronin yan zinciri için bir yönetişim token’ıdır. Ancak bugün, bu token bugün %25’ten fazla düştü. Bu hareket, yatırımcıların altcoin’in bir Ethereum yan zincirine geçişinin önceden düşünülenden daha az cezbedebileceğini gösteriyor.

Fantom ve Quant, merkezi olmayan finans uygulamalarının büyümesini ile birlikte çalışabilirliği destekleyen ağları güçlendiren hızlı büyüyen altcoin’lerdendir. Ancak bu altcoin’ler de çift haneli değer kayıplarıyla karşılaştılar. Son haftalarda diğer kripto para birimleri arasında ölçekleme endişeleri göz önüne alındığında, yatırımcılar daha istikrarlı ve büyük sermayeli kripto para birimlerine dönüyor gibi görünüyor.

Geçtiğimiz hafta bu altcoin’lerde nasıl gelişmeler yaşandı?

Axie Infinity, Fantom ve Quant bu hafta oldukça düşük performanslar gösterdiler. Bu üç proje son aylarda yatırımcıları için oldukça cazip bir konumdaydı. Metaverse tabanlı ve diğer büyük ağlardaki kullanıcıların artması, şimdiye kadar yatırımcılar için çok olumlu bir katalizör oldu.

Ancak, yükselen faiz oranlarının piyasalardaki risk paradigmasını değiştirmesiyle kripto para piyasası tüm yatırımcılar arasında tartışma konusu haline geldi. Bu en iyi altcoin’ler, erken benimseyenler tarafından hâlâ büyük saygı görüyor. Bununla birlikte, bu kripto para birimleri için kısa vadeli görünüm, yakın zamanda satın alanların yatırımlarını yeniden düşündüklerini gösteriyor.

Önümüzdeki günlerde yatırımcıları neler bekliyor?

İster erken yatırımcıların kâr elde etmesi, isterse son yatırımcıların panik satışları olsun, bu üç altcoin baskı altında kalmaya devam ediyor. Bu kripto para birimleri bu hafta oldukça kötü performanslar sergiledi.

Bu noktalardan satın almak isteyecek birçok yatırımcı olabilir. Yatırımcıların bu token’ları düşüşte satın alıp almadığını veya bu satış hareketlerin devam edip etmediğini izlemek gereklidir. Ancak piyasada volatilitenin bir süre daha devam edeceği düşünülüyor.

TheMotleyFool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin