Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? Kapıda düşüş mü var? Bu ihtimale dikkat!
Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? Kapıda düşüş mü var? Bu ihtimale dikkat!

Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? Kapıda düşüş mü var? Bu ihtimale dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa 65.000 doların hemen altında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlerken, Bitcoin bir düzeltme riski geçirebilir.

Bitcoin 64.700 doların üstünde ATH yaptı

Bugün BTC/USD, dünkü güçlü bir rallinin ardından piyasayı 60.000 dolardan 63.500 dolara çıkardıktan sonra 63.588 dolardan açıldı. Bugün erken saatlerde, BTC/USD, Bitcoin fiyat hareketi 65.000 dolar işaretinin hemen altına düşene kadar daha da yükseldi. Piyasa 63.000 dolara geri çekilirken, geçtiğimiz saatlerde güçlü bir düzelme yaşandı. Bu nedenle, 62.000 dolarlık önceki ana direnç muhtemelen yeniden test edileceğinden, bugün daha sonra daha da kötüye gidebiliriz.

BTC/USD fiyatı, makul miktarda oynaklık olduğunu gösteren 62.603 – 64.863 dolar aralığında hareket etti. 24 saatlik işlem hacmi yüzde 17,23 artarak 73,5 milyar dolara ulaştı. Toplam piyasa değeri 1,17 milyar dolar, yani yüzde 53,66 dolarlık bir pazar hakimiyeti anlamına geliyor.

4 saatlik grafikte, son saatlerde 62.500 dolar işaretine doğru keskin bir ret görebiliriz. Önümüzdeki saatlerde, aşağı yönlü fiyat hareketinde bir duraklama bekleyebiliriz. Bununla birlikte, bir gecede BTC/USD, destek olarak 62.000 doları yeniden test etmek için daha düşük seviyelere gidebilir.

Genel olarak, bugün erken saatlerde 65.000 doların altında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi belirlendiğinden Bitcoin fiyatı ivme kazanmaya devam ediyor. Bu, pazarın daha önce 60.000 dolar direncinin üzerine çıkamaması ve geri çekilmesinin ardından belirlenen 55.500 dolar civarındaki son ana düşük seviyeden birkaç günlük yükselişin bir sonucu.

Düşüş riski unutulmamalı

Şu anda, Bitcoin fiyat hareketi, halihazırda oluşturulmuş 62.500 dolarlık yeni bir düşük değerle bazı kazançların izini sürüyor gibi görünüyor. 62.000 dolarlık önceki ana dirençte daha fazla destek görülüyor. Bitcoin bu seviyeyi tekrar test ederse, piyasaya yeniden giriş, önümüzdeki günler için nispeten iyi bir risk/ödül potansiyeli anlamına gelecektir. Bir sonraki yükseliş hedefi 70.000 dolarlık yuvarlak sayı fiyat işaretinde belirlendi.

Alternatif olarak, BTC 64.000 doların  üzerine çıkarsa, bugün ilerleyen saatlerde daha yüksek bir devam hareketi görebiliriz. Bununla birlikte, düzgün bir geri çekilme ve takip eden konsolidasyon olmadan, bu çok belirsiz bir hareket olurdu. Bu nedenle, en iyi seçenek Bitcoin fiyat hareketinin daha fazla gelişmesini beklemek olabilir.

Bu hafta çok daha ciddi bir artış yapılmadan önce Bitcoin fiyatının biraz daha konsolide olması ve geri çekilmesi mümkün.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin