BTC fiyatı, BlockFi iflasının ardından nasıl hareket ediyor?

Bitcoin hakkında yeni veri geldi! İşte 10 aylık görünüm…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in fiyatı, iki varlık sınıfı arasındaki sürekli korelasyonun ortasında kripto para birimi piyasasını da sarsan önemli bir hisse senedi satışının ardından yeni bir düşük seviyeye ulaştı.

8 Mayıs 2022 itibarıyla, Bitcoin 24 saat içinde neredeyse %4 düştü. Bu düşüş sonrasında ise 24 Temmuz 2021’de kaydedilen 34.292 dolardan neredeyse on ayın en düşük seviyesi olan 34.602 dolardan işlem gördü.

Bitcoin, eskisinden daha oynak

4 Mayıs’ta Bitcoin, Federal Rezerv’in faiz oranlarını neredeyse yirmi yılın en yüksek seviyesi olan yarım puan artırma hareketinin ardından varlığın patlama belirtileri göstermişti. Fed Başkanı Jerome Powell yaptığı açıklamalarla piyasaları manipüle etmiş gibi görünüyor. Çünkü olumlu haberler kısa süre etki etti ve düşüş geri başladı.

Volatilite, 2021’in en yüksek seviyelerini geri almak için mücadele ederken, Bitcoin’in 2022 için dar bir aralıkta devam eden ticaretini vurguluyor. Varlığın 69.000 dolara yükselmesinin ardından, artan enflasyon, Ukrayna’daki savaş gibi daha geniş piyasa faktörlerinden etkilendi. Bu da tüm piyasayı etkiledi.

Son düşüş, Bitcoin kritik destek seviyesini 37.500 dolarda kaybettikten sonra tetiklendi. Mevcut fiyat, daha fazla düşüş olasılığının olduğunun bir göstergesi ve bir sonraki olası nokta 30.000 dolar olabilir. Özellikle, Bitcoin’in yılın en yüksek noktası Ocak başında kaydedilen 48.000 dolar olarak kaldı.

Borsalardaki Bitcoin çıkışları kaydediliyor

Ek olarak, mücadele eden Bitcoin fiyatı, varlığın zincir üzerindeki verilerinde görülebilir. Bir önceki raporumuza göre, kripto para borsalarında tutulan Bitcoin hacmi 29 Nisan itibariyle 44 ayın en düşük seviyesine inmişti.

Özellikle, hafta ortasında Bitcoin fiyatındaki ani artış, piyasa uzmanlarının bir numaralı kripto para birimi için yeni bir kırılma öngördü.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin