featured

Bitcoin, hafta sonuna girerken ağır bir darbe aldı! İşte %6’lık düşüşün arkasındaki neden…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, güne bir düşüş ile başladı. Bitcoin, hafta sonuna girerken bir saatten kısa bir süre içinde değerinin %6’sını kaybetti.

Son satış, bir kripto para dostu banka olan Silvergate’in çöküşünün ortasında geldi.

Güç durumdaki bankanın hisseleri %50’lik büyük bir darbe alarak tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi. Bu, şirketin yıllık raporunu ertelemesi ve defterlerini denetçileriyle gözden geçirmek zorunda kalacağını söylemesinin ardından geldi. Coinbase, Bitstamp, Circle ve Paxos dahil olmak üzere başlıca kripto para birimi müşterilerinin birçoğu, bağları koparmakla ilgili duyurular yaptı.

Bitcoin düşüyor

Bu olayların ortasında, Silvergate muhtemelen ABD Adalet Bakanlığı’nın yanı sıra banka düzenleyicilerinden gelen soruşturmalarla karşı karşıya kalacak. Bu olumsuz haberlerin ortasında Bitcoin fiyatı da ağır darbeler aldı.

Bitcoin

Coinglass verilerine göre, son 24 saat içinde toplam 210,14 milyon dolarlık kripto tasfiyesi oldu ve bunun %96,78’ini long pozisyonlar oluşturuyor. En yüksek tasfiye tutarı 73,75 milyon dolarla Binance’te olurken, onu 71,21 milyon dolarla OKX ve 26,41 milyon dolarla Huobi izledi. Binance’te %95,97, OKX’te %99,33 ve Huobi’de %98,42 ile long pozisyonlar tasfiye edildi.

Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin 22,387 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin