featured

Bu 2 farklı iyileşme senaryosu Shiba Inu yatırımcılarının yüzünü güldürebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Shiba Inu, son zamanlarda önemli fiyat dalgalanmaları yaşadı. Shiba Inu’nun fiyatını etkileyen faktörlerden biri, yok edilen veya tedavülden kaldırılan SHIB token miktarını ifade eden yakma oranıdır.

Son zamanlarda, gözde meme coin’in yanma oranı önemli ölçüde yükseldi. Bu da varlığın potansiyel iyileşmesi hakkında spekülasyonlara yol açtı. Şu anda SHIB için geçerli iki farklı kurtarma senaryosu mevcut.

Yükseliş gelebilir mi?

İlk senaryo, yerel destek noktasına bir düşüştür. Shiba Inu, bir süredir 0,000011 dolar ve 0,000013 dolar aralığında işlem görüyor. Fiyat bu aralığın altına düşerse 0,000010 dolarda bulunan bir sonraki destek noktasına dokunabilir. Bu da Shiba Inu’nun toparlanmasına olanak sağlayabilir. Bu senaryo, geçici bir gerileme yaşanabileceği anlamına gelir. Ancak daha sonrasında önceki yüksek seviyelerine geri döner.

İkinci senaryo, yanma oranında bir artış gerçekleşmesi durumunda geçerlidir. Yanma oranındaki son artış, dolaşımdaki SHIB token’larının sayısında bir azalmaya yol açar. Sonuç olarak, bu satış baskısında bir hafifleme yaratır ve potansiyel olarak fiyatın yükselmesine yardımcı olur.

Shiba Inu

Ancak, yüksek bir yanma oranının her zaman fiyat artışını garanti etmediğini belirtmekte fayda var. Piyasa duyarlılığı ve varlığa yönelik genel talep gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu, 6,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,000011 dolar civarında işlem görüyor. Son dalgalanmalara rağmen, SHIB piyasadaki en popüler meme coin’lerden biri olmaya devam ediyor. Sadık hayran kitlesi ve yatırımcılar tarafından bir ödeme seçeneği olarak giderek daha fazla benimsenmesi, ona güçlü bir destek sağlamaya devam ediyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin