Kripto paralar düşüyor: İşte Bitcoin ve Ethereum’daki son durum…

Bitcoin fiyatında roller coaster yaşarken altcoin’ler ayaklandı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, Fed’in faiz oranlarını 75 baz puan daha artırmasının ardından bir düzeltmeye tanık oldu. Ancak BTC fiyatı 20 bin doların üzerinde güçlü bir şekilde tutundu. İlginç bir şekilde, BTC fiyatı bir haftada 20.080 $ seviyesinden iki kez yükseldi ve çift bir dip oluşturdu.

En son Federal Rezerv faiz oranı artışı, varlık 20.000 dolara düştüğü için Bitcoin için daha fazla oynaklık getirdi. Fakat altcoin’ler bu durumda uzaklaştı. Dün BTC ciddi bir oynaklık yaşarken çoğu varlık kısa adımlar attı. Bugün ise yeşil ekranların çoğunluğu altcoin yatırımcısını mutlu etti.

Polygon, Flow, Arweave ve Filecoin dahil olmak üzere birçok altcoin, son 24 saat içinde çift haneli rakamlarla fırladı. İşte sabahtan öğle saatlerine yaşayan sıcak fiyatlanmalar…

Bitcoin roller coaster modunda

Lider kripto para birimi son zamanlarda 20K seviyesine utanarak iyi bir iş yaptı. Ancak son birkaç gündür oynaklık bir hayli fazla oldu. Hatta dün Fed’in faiz kararı oynaklığı büyük ölçüde artırdı.

20.000 $’ın üzerinde kalan yapı ve 21.000 $’ın biraz üzerinde birkaç haftanın en yüksek seviyesine sıçrayan oluşum yerini yeniden volatiliteye bıraktı. Geçen haftaki pozitiften sonra, varlık sakinleşti

ABD’den gelen dört önemli olayın ardından Kasım ayının ilk 10 gününde manzaranın değişmek üzere olduğuna dair artan beklentiler oluştu. İlki dün, ABD Merkez Bankası’nın faiz oranlarını 75 baz puan daha artırması oldu. Önceki örneklerde olduğu gibi, bu artış tüm beklentiler doğrultusunda olmasına rağmen BTC için artan oynaklık getirdi.

Altcoin’ler birden pozitif ayrıştı

Altcoin’ler benzer roller coaster görünümü az ya da hiç yaşamadı. Büyük sermayeli olanların çoğu şimdi sakin. Ethereum, Ripple, Cardano, Solana, Shiba Inu ve Tron’dan küçük düzeltmeler de dahil olmak üzere birkaçı şu anda kırmızıda. 

Dogecoin, en büyük 10 kripto varlığından en fazla düşüş kaydetti. Ancak yine de haftalık ölçekte en iyi performans gösterenlerin başında geliyor.

Buna karşılık Binance Coin ve Avalanche, sırasıyla yaklaşık %4 artarak 332$ ve 18.5$ oldu.

Polygon’un yerel kripto para birimi, günlük %12’lik bir artışla altı haftanın en yüksek seviyesi olan neredeyse 1 $’a çıkarak daha büyük sermayeli altlardan en çok yükseldi. Her ikisi de %14 ile %16 arasında hızla yükselen Filecoin ve Flow’dan da benzer kazançlar görülüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin