Bu ölçümler Bitcoin fiyatında geri dönüşe işaret ediyor!
Bu ölçümler Bitcoin fiyatında geri dönüşe işaret ediyor!

Bu ölçümler Bitcoin fiyatında geri dönüşe işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022’nin ikinci çeyreği Bitcoin (BTC) için pek iyi bitmedi. ‘Aşırı piyasa koşulları’ olarak adlandırılabilecek durumda, lider kripto para tüm cephelerde mücadele ediyor. Kripto kurumları büyük kayıplar yaşarken, yatırımcılar düşük getirilerle baş başa kalıyor.

Bitcoin, başarısız bir geri dönüşün ardından şu anda 20.000 doların altında işlem görüyor. Bununla birlikte, bazı zincir içi ölçümler, kripto para birimi için olası bir canlanma öngörüyor. Bitcoin kötü günleri geride bırakıp zirvesine ulaşacak mı?

Veriler Bitcoin fiyatı için ne öngörüyor?

Balina hareketi her zaman Bitcoin fiyat hareketinin önemli bir göstergesi olmuştur. Son zamanlarda, Terra ve 3AC krizi sırasında balinalar BTC biriktiriyor. Ayrıca Glassnode verilerine göre, balinalar son zamanlarda ayda 140.000 BTC ekledi.

https://twitter.com/glassnode/status/1542187059208675328

Güncelleme, balinaların şu anda tüm arzın %45,6’sından fazla olan 8.69 milyon BTC’ye sahip olduğunu iddia ediyor. “Karidesler” ise son zamanlarda alımlarını artırdıktan sonra 1.12 milyon BTC tutuyor. Temel ekonomik yasaya göre, arzın sınırlı olması durumunda talebin artması fiyat artışına yol açması beklenir.

Bununla birlikte, yakın tarihli bir Glassnode tweet’inde bir yükseliş sinyali yayınlandı. Tweet, Madencilerin Borsa Akışına (7d MA) 2 Temmuz’da 2.046 ile beş yılın en düşük seviyesine ulaştığını iddia ediyor. Böyle bir düşük en son 24 Şubat 2022’de gözlendi. Tarihsel olarak, bu ölçüm madencilerin bu ekonomik kriz zamanlarında bile güvenini gösteriyor.

Bir başka potansiyel yükseliş göstergesi 2 Temmuz’da Santiment tarafından yayınlandı. Tweet’e göre, kısa, orta ve uzun vadeli sahiplerin MVRV’si yatırımcılar için bir ‘acı’ eşiğine işaret ediyor.

Bu nokta tarihsel olarak “yaklaşan fiyat dönüşünün habercisidir”. Ancak tweet, geri dönüşün zamanlamasının belirsizliğini koruyor.

Ancak Glassnode tarafından alıntılandığı gibi Bitcoin ağında büyük bir endişe var. Gerçekleşen Bitcoin sınırı, 2 Temmuz’da sekiz ayın en düşük seviyesi ulaştı. Bu dip, yatırımcılar Bitcoin’de bir geri dönüş beklerken geldi.

Kurumların birbiri ardına düşmesiyle birlikte, piyasada belirsizlik artıyor. Bu ölçümler, sarsılmış yatırımcılara şimdilik biraz umut vermeli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin