Bitcoin fiyatı yine bir üçgende kilitlendi: Sırada ne var?
Bitcoin fiyatı yine bir üçgende kilitlendi: Sırada ne var?

Bitcoin fiyatı yine bir üçgende kilitlendi: Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İki İran amiral gemisinin Venezuela’ya ulaşmasıyla kripto para birimleri üzerindeki baskı kızıştı. Venezuela hükümetinin teslim ettiği petrolün İran’a ödemesini kripto para ile ödediği varsayılıyor. Peki Bitcoin fiyatı için sırada ne var?

Venezuela ve BitMEX’ten gelen haberler Bitcoin fiyatı için belirleyici oldu

CFTC, ABD’de linsanssız bir platform işlettiği ve Kara Para Aklamayı Önleme düzenlemelerini ihlal ettiği için popüler türev platformu BitMEX’e para cezası verdi. Düzenleyici ayrıca, CEO Arthur Heyes dahil olmak üzere türev işlem platformunun üst yönetimini de gündemine taşıdı. Sonuç olarak yaklaşık 337 milyon dolar değerinde Bitcoin BitMEX’ten taşındı ve açık pozisyonlar %16 düştü. Bu nedenle Bitcoin bir kez daha keskin bir şekilde geriledi. Geçen hafta %2,21 değer kaybeden kripto para 2 Ekim Cuma gününden bu yana geri çekiliyor. Bugün ise %1.50’lik artışa rağmen, BTC dinamik direnci kıramadı.

BTC/USD bir kez daha simetrik bir üçgen oluşturdu ve bu durumda her iki senaryo da mümkün. Bitcoin ivme kazanabilir ve güçlü bir sıçrama ile üçgenin tavanını kırarsa, aşağıdaki tablodakine benzer bir fiyat hareketine şahit olabiliriz.

Bitcoin fiyatı için sırada ne var?
Bitcoin fiyatı için sırada ne var?

Başkanlık seçimleri de etkili olacak

Koparma onaylanırsa yatırımcıları korkutabilecek ve BTC’lerini satmaya zorlayabilecek ilk direnç 10.900 – 11.000 dolarlık alan olacaktır. Ancak alıcılar fiyatı bu seviyelerin üzerine çıkarabilirse BTC yoluna devam edebilir. Bu durumda 11.170 dolara ve hatta 11.400 dolara yükselen bir trend gözlemleyebiliriz.

Yatırımcıların yanı sıra piyasa, başkanlık seçimleri dalgalanma yaratacağından ve CFTC ile diğer düzenleyicilerden gelecek notlar nedeniyle ABD’deki ekonomik ve siyasi gelişmeleri izleyecek.

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin