Ünlü milyarder açıkladı: Bitcoin düşüşünde neye dikkat edilmeli?
Ünlü milyarder açıkladı: Bitcoin düşüşünde neye dikkat edilmeli?

Ünlü milyarder açıkladı: Bitcoin düşüşünde neye dikkat edilmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in düşüş eğilimiyle karşı karşıya kalması ve 40.000 dolar gibi temel desteklerden toparlanamaması nedeniyle çoğu kişi, satın alma zamanının mı yoksa risk alıp BTC satmamanın mı daha iyi olduğu konusunda şüpheye düşüyor. Ünlü bir Meksikalı milyarder olan Ricardo Salinas Pliego için satın alma zamanı geldi ve gelecekte onun tavsiyesini dinleyen herkes ona çok minnettar olacak.

Grupo Salinas, Banco Azteca, TV Azteca ve Elektra’nın kurucusu ve başkanı Salinas, Bitcoin’in büyük bir destekçisi olarak biliniyor. Öncelikle ünlü ‘Hodl’ kelimesinin bir savunucusu, yani Bitcoin yatırımcıları paralarını tutar ve ne olursa olsun asla satmaz. Geçenlerde yine BTC hakkında konuştu ve alıma devam etmenin ve düşük fiyattan yararlanmanın zamanının geldiğini belirtti.

Bitcoin satın almalısın (fiyat düşükken almaya devam et), sonra BTC’ni tut, satmayı unut… inan bana, sonra bana teşekkür edeceksin.”

https://twitter.com/RicardoBSalinas/status/1495106479338278913

Meksika Bankacılık ve Perakende Şirketi CEO’su Noel’de şunları söyledi: ‘Fiat para birimlerinden kurtulun. Bitcoin’e yatırım yapın’. Ayrıca Grupo Elektra’sının Bitcoin Lightning ağını destekleyeceğini de açıkladı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, BTC’nin tarihi yatırımcılar için karmaşık bir tarih oldu. Tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra düşmeye başladı ve 69 bin dolardan şu anki en düşük seviye olan 35 bin dolara düştü.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin