Ünlü analist PlanB, piyasa oynaklığında odaklanılması gereken tek noktayı açıkladı!
Ünlü analist PlanB, piyasa oynaklığında odaklanılması gereken tek noktayı açıkladı!

Ünlü analist PlanB, piyasa oynaklığında odaklanılması gereken tek noktayı açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü analist PlanB’ye göre, piyasa oynaklığı Bitcoin’in yeni yükselişleri test etmesi için yeterli değil. Yakın tarihli bir tweet’te PlanB, Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalamasının hâlâ artmakta olduğunu belirtiyor.

Bitcoin tekrarlayan bir ayı döngüsünden çıkmak üzere olabilir

Piyasanın şu anda hem Bitcoin hem de diğer altcoinlerin yaşadığı artan oynaklığı görmezden gelmesini tavsiye ediyor.

Yukarıdaki tweet’e göre, 200 haftalık hareketli ortalama yükseliyor, bu da satın almanın şu anda ticareti aştığını gösteriyor. Tweet’e verilen yanıtlar, birçok piyasa oyuncusunun olduğunu öne sürse de, hareketli ortalamayı, önde gelen kripto para birimi için yükselişi doğru bir şekilde gösteren uygun bir metrik olarak düşünmeyin.

Bu, analisitin bir Bitcoin boğa koşusu için potansiyel bir katalizör olarak işaret ettiği ikinci metrik. Bu haftanın başlarında PlanB, Bitcoin Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) aynı zamanda piyasanın daha yeşil bir pazar için konumlandığının bir işareti olduğunu iddia etti. O sırada, RSI endeksi 55 civarındaydı ve bu, nötr bir durumda olduğunu ve yukarı yönlü bir yeniden test girişiminde bulunduğunu gösteriyordu.

https://twitter.com/100trillionUSD/status/1493660892743016456

PlanB, kripto para birimi için yüksek umutları olan tek Bitcoin savunucusu değil. Bloomberg’deki stratejistler de bu yıl 100.000 dolarlık fiyat noktasının hâlâ hedeflenmesiyle yükselişe geçti. Buna karşılık, Huobi borsasının kurucu ortağı Du Jun, varlık üzerinde umut verici konuşmadı. Kısa süre önce, Bitcoin’in 2024’ün sonları arasında bir boğa koşusu girişiminde bulunacağını ancak yakın zamanda olmayacağını açıkladı.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin