Ünlü analist PlanB mevcut Bitcoin fiyatını yorumladı! BTC fiyatını ne bekliyor?
Ünlü analist PlanB mevcut Bitcoin fiyatını yorumladı! BTC fiyatını ne bekliyor?

Ünlü analist PlanB mevcut Bitcoin fiyatını yorumladı! BTC fiyatını ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, son birkaç gün içinde düşüş yaşarken PlanB mevcut fiyatı yorumladı. BTC fiyatı son 24 saatte %8,75 düştü ve şu anda 35.600 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte, Bitcoin stok akış (S2F) modelinin yaratıcısı Plan B’ye göre panik yapmak için gerekli bir neden yok. PlanB, uzun vadede Bitcoin’in ödüllendirici bir yatırım olduğunu kanıtladığı için piyasa katılımcılarını oynaklığı benimsemeye bile davet etti.

PlanB, Bitcoin pazarının geri döneceğine dair güvence veriyor!

Yakın tarihli bir tweet’te, Bitcoin S2F modelinin yaratıcısı, Bitcoin üzerindeki yükselişini ve S2F modeline olan güvenini yineledi. Yatırım yolculuğunu bir örnek olarak kullanan Plan B, piyasa katılımcılarını uzun vadeli bir Bitcoin görüşüne sahip olmaya ve mevcut düşüşü görmezden gelmeye davet etti.

İlk Bitcoin’ini 2016 yılında 400 dolardan satın aldığını anlattı. 2019 yılında Bitcoin 4.000 dolardayken S2F modelini yayınladı. Bu tarihten itibaren S2F modeli, fiyatın 40.000 doların altına düştüğü zamana kadar bile, Bitcoin pazar performansını 2 standart sapma bandında doğru bir şekilde izliyor. Bitcoin’in bu tarihsel fiyat performansından PlanB, Bitcoin’in fiyatının önümüzdeki birkaç yıl içinde bir sıfır daha eklemesinin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

PlanB mevcut BTC fiyatıyla ilgili şunları söyledi:

“…Bazıları mevcut düşüş konusunda endişeli, ancak BTC önümüzdeki birkaç yıl içinde bir sıfır daha ekleyeceğinden oldukça eminim”

Bu, düşüş eğilimi yakında tersine döneceği için piyasa katılımcılarına BTC’lerini elinde tutmaları için çağrıda bulundu.

Kripto piyasasının daha fazla çökebileceğine dair korkular hâlâ yüksek

Bitcoin’in pazar performansı, kripto pazarında korkuya neden oldu. En son korku ve açgözlülük endeksi rakamı, Bitcoin piyasa duyarlılığını “aşırı korku” bölgesine yerleştiriyor. Bunun bir nedeni, 35.600 dolarlık mevcut Bitcoin fiyatının en son Temmuz ayında görülmesiydi.

Vadeli işlem piyasası tasfiyeleri de çok yüksek. Son 24 saat içinde, kripto piyasası Coinglass’tan günler içinde 1 milyar doların üzerinde tasfiye gördü. Bitcoin vadeli işlem tasfiyeleri zaman diliminde 348 milyon dolara ulaştı.

Zayıf piyasa performansı, birçok düşüş eğiliminin zeminini oluşturuyor. Cryptowhale’e göre, Bitcoin’in fiyatı bir daha asla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolar seviyesine ulaşamayacak ancak 2022 yılında 10.000 doların altına gerileyecek. Bu görüş, Bitcoin karşıtıi Peter Schiff tarafından paylaşıldı.

Ne olursa olsun, PlanB yatırımcıları bu zamanlarda dengede kalmaya çağıran tek Bitcoin boğası değildi. Hollandalı analistin Twitter’da yaptığı bir ankette, katılımcıların çoğunluğu (%48) Bitcoin için bir sonraki yükseliş nedeninin SEC tarafından bir Bitcoin spot ETF’sinin onayı olacağını ortaya koydu. Popüler analist Will Clemente, kendi görüşüne göre, piyasanın muhtemelen başka bir El Salvador haberiyle veya FED’in mevcut şahin duruşunu tersine çevireceği haberinde döneceğini belirtti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin