Tone Vays, Bitcoin tahminini açıkladı
Tone Vays, Bitcoin tahminini açıkladı

“Bu seviyeye inmezsek hedef 100 bin dolar!” Bitcoin ustasından nokta atışı tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tecrübeli trader Tone Vays, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolardan keskin düşüşüne rağmen yükseliş hissinin sürdüğünü söyledi.

“Bitcoin için kritik bölge 28.805 dolar”

YouTube’da 119 bin abonesi bulunan Bays, yeni videosunda Bitcoin’de yükseliş beklediğini ve BTC’nin henüz ayı bölgesine girmediğini iddia etti.

“Özellikle konsolidasyon ortamında daha yüksek ve daha yüksek dipler olması gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden bir ayı piyasası olduğunu kabul etmem için 28 bin 805 doları kırmamız gerekiyor.”

Vays ayrıca, Bitcoin’in temel bir perspektiften hala yükseliş ortamında olduğuna inanmasının birkaç temel nedenini de belirtiyor.

“Kripto paralar katlanarak arttığında ayı piyasasının başlangıcını aramak daha kolaydır. Bitcoin’in son artışı mutlak olarak (3.700 dolardan 64.000 dolara) çok sertti.

MicroStrategy giriyor. Tesla giriyor. El Salvador onu resmi para birimi olarak kabul ediyor. Bunlar çok boğa işaretlerdi.”

“100 bin doları göreceğiz”

Tecrübeli trader ayrıca Bitcoin’in daha geniş zaman dilimlerindeki piyasa yapısının yükselişini sürdürdüğünü ve BTC’nin sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesini kırmasını beklediğini söylüyor.

“Bana bunun bir ayı piyasasının başlangıcı olduğu izlenimini vermedi.

Önceki rekoru kırıp 100.000 doları göreceğimize bahse varım.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin