Bitcoin Cash ve Tron fiyat analizi: BCH ve TRX için izlenecek seviyeler
Bitcoin Cash ve Tron fiyat analizi: BCH ve TRX için izlenecek seviyeler

Bitcoin Cash ve Tron fiyat analizi: BCH ve TRX için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, düşüş ivmesi sürerken 507 dolarlık destek seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor. Tron ise bir miktar yükseliş ivmesi kazanmış gibi görünüyor. TRX 0.05 doları aştı.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

BCH, momentum göstergesinin (RSI) daha düşük zirveler yapmasına rağmen fiyatın daha yüksek seviyelere çıkmasıyla grafiklerde düşüş eğilimi gösterdi. Bu, Bitcoin’in 52.000 dolardan düşüşüyle ​​birleştiğinde, BCH’nin 550 dolardan  son birkaç gün içinde 508 dolara düşmesiyle sonuçlandı.

Daha sonra, Bitcoin Cash 523 dolara sıçradı, ancak RSI düşüş baskısında artış göstermek için 50’nin altına düştüğü için kısa vadeli momentum ayıların lehine oldu. 507 dolar seviyesi daha önce destek olarak hareket etti, ancak önümüzdeki birkaç saat içinde direnç göstermesi muhtemel.

BCH’nin değer kaybettiği seanslarda işlem hacmi aniden yükseldi ve bu da piyasa duyarlılığının piyasanın ayıları lehine olduğunu düşündürdü.

Tron (TRX) fiyat analizi

Geçtiğimiz birkaç günde TRX, 0,06 dolardan 0,038 dolara düşmesine bağlı olarak %38,2 ve% 50 düzelme seviyelerini geç. OBV ayrıca yavaşça tırmandı ve bir dizi yüksek dip kaydetti, ancak bu henüz yükseliş gücünün göstergesi gibi görünmüyor.

MACD, yukarı giden momentumda hafif bir artış kaydetti. TRX’in 0,05 Ddlar sınırını aşmasıyla birlikte, TRX için istikrarlı bir toparlanmanın işareti gibi görünüyor. 0,0495 dolar işaretinin altına gerileme, düşüş eğilimi anlamına geliyor ve piyasadaki ayıların geri çekilme seviyesini destekten dirence çevirmesine neden olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin