Bitcoin yeniden 52.000 doları ziyaret edebilecek mi? – analiz ne diyor?
Bitcoin yeniden 52.000 doları ziyaret edebilecek mi? – analiz ne diyor?

Bitcoin bu seviyenin üzerinde konsolide olmaya başladı – ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, 13.000 dolar’ın üzerinde konsolide olmaya başladı. Bu yükseliş eğilimine rağmen, önde gelen vadeli işlem borsalarındaki çoğu Bitcoin fonlama oranı şu anda negatif.

Mevcut Bitcoin vadeli işlem fonlama oranları Binance, BitMEX ve OKEx’te düşüş gösteriyor.

Bitcoin fonlama oranı

Bitcoin, 13.000 doların üzerinde konsolide olmaya başladı. 13.000 dolar uzun zamandır Bitcoin için önemli bir seviye oldu ve bu konsolidasyonu boğa durumu için önemli hale getirdi. Kripto para birimi şu anda yukarıda belirtilen destek seviyesinin üzerinde 13.500 dolardan işlem görüyor.

Boğalar için devam eden bir kazanç göstergesi olan, önde gelen vadeli işlem borsalarındaki çoğu Bitcoin fonlama oranı şu anda negatif. Fonlama oranı, vadeli işlemlerin fiyatını spot piyasaya yakın tutmak için long pozisyonların tekrar eden bir şekilde short pozisyonlara ödediği ücrettir.

Fonlama oranı düşüş gösteriyor

Bir kripto türev takipçisi olan ByBt’e göre, mevcut Bitcoin vadeli işlem fonlama oranları Binance, BitMEX ve OKEx’te düşüş gösteriyor.

Bu alandaki analistler, Bitcoin’in 13.000 dolar destek alarak makro ölçekte bir kırılmaya başlamasından dolayı yükseliş bekliyor.

Real Vision CEO’su ve Wall Street emektarı Raoul Pal, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in görünümü hakkında yükseliş beklediğini ifade etmişti.

Winklevoss kardeşler de Bitcoin’in Altın’ın piyasa payını almayı başarması durumunda 100.000 dolar’ın üzerine çıkabileceğini belirtmişti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin