Bitcoin bu hafta 9.000 doları vurmalı!
Bitcoin bu hafta 9.000 doları vurmalı!

Bitcoin bu hafta 9.000 doları vurabilir! Ama nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasalarda bir kurtarma süreci devam ederken, iyimser olarak kalmalıyız. Sonunda, Bitcoin’in bir kez daha, 9.000 dolar seviyesinin üzerine çıkacağını görebileceğiz. Bitcoin bu hafta 9.000 doları vurmalı! Ama nasıl?

Bitcoin 9.000 dolarlık seviyeyi rahatlıkla geçebilir

Tarihsel rakamların bir analizi ile Bitcoin’in duruş süreleri bittikten sonra düşüşe geçtiğini biliyoruz. Piyasalarda fiyat hareketleri üst eller tarafından yönlendirilir, satın alma davranışı da bu şekilde gerçekleşir. Bu nedenle Bitcoin fiyatları düştüğünde insanlar Bitcoin satın almaya başlar ve Bitcoin’in yükselmesine neden olur. Bunların hiçbiri garanti edilemese de, geçtiğimiz günlerde yaşanan 500 dolarlık bir artış, Bitcoin’in 9.000 dolarlık seviyeyi rahatlıkla geçeceğini göstermekte.

Bu noktada, Bitcoin’in bu rakamı korumayı başarması oldukça önemli. Bitcoin için 9.000 dolarlık bir fiyatın sağlam direnç sağlayabileceğini biliyoruz. Bitcoin’in pazarın geri kalanını şekillendirme gücüne sahip bir kripto para birimi olduğu göz önüne alındığında, direnç piyasaların geri kalanı boyunca aşağı inebilir ve kripto paraların genel ilerlemesini durdurabilir. Şimdi burada dikkat etmemiz gereken şey, sert direnişin bile geçici olduğu.

Bitcoin bu hafta 9.000 doları vurabilir!

Bu haftada Bitcoin’in 9.000 dolar seviyesini aştığını görürsek, büyük olasılıkla piyasada bir düzeltme ile karşılaşabiliriz. Daha önce Bitcoin’in  8.000 doların altına kadar düştüğünü gördük, ancak o zamandan beri fiyat kenardan güzelce hareket etmekte. Yazım sırasında Bitcoin, 8.373 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

En azından, bu rakamlar göz önünde bulundurulduğunda, Mayıs sonuna doğru kripto paralar konusunda iyimser olabiliriz. Nisan ayı inanılmaz bir aydı ve piyasanın Mayıs ayında nasıl performans göstereceğine dair bir çok ipucu verdi. Ancak piyasada kurumsal yatırımcılar beklendi ama bu gerçekleşmedi ve beklenen fiyat hareketleri görülmedi. Bitcoin Mayıs’ta en az 9.000 dolarlık bir değere ulaşabilirse, belki de Bitcoin Haziran ayında 10.000 dolar ve ötesine ulaşabilir. 2018 yılının üçüncü çeyreği tüm kripto paralar için iyi bir dönem olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin