Bitcoin bu fiyatı görene kadar
Bitcoin bu fiyatı görene kadar "tuzaklara" hazır olun! Analist açıkladı

Bitcoin bu fiyatı görene kadar “tuzaklara” hazır olun! Analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve tüm kripto para piyasası, yatırımcılara karışık sinyaller veriyor. Bugünlerde piyasanın görünümüyle ilgili netliği bulandıran birden fazla dalgalanma ile karşı karşıyayız.

Bitcoin cephesinde son günlerde neler yaşandı?

Geçen hafta, BTC fiyatı, daha yükseğe tırmanmasına izin veren güçlü bir destek bulmadan önce 17.600 dolara düştü.

Fiyat dün gece, 19.600 dolara kadar yükseldi ve yükseliş eğilimi oluşturdu. Ancak bu bir kez daha kriptonun 19.000 dolara yükselmesine neden olan bazı yoğun satış baskısı girişleriyle karşı karşıya kalmasıyla sonuçlandı.

O zamandan beri daha yükseğe tırmanmasına rağmen, bir analist Bitcoin’in yakın vadede bu “tuzaklardan” daha fazlasını görmesini bekliyor.

Bitcoin, şu an 19.400 dolarda %1’in biraz altında işlem görüyor. Bu 19.050 dolarlık günlük dip seviyesinden kayda değer bir artışa işaret ediyor, ancak 19.600 dolarlık yüksek seviyelerden hafif bir düşüş anlamına geliyor.

19.700 dolar kritik

Bir sonraki eğiliminin nerede olacağı, büyük ölçüde mevcut fiyat seviyesinin hemen üzerinde var olan dirençte başka bir reddedilme ile karşı karşıya kalıp kalınmayacağına bağlı olabilir.

Bitcoin, son zamanlarda birden fazla boğa ve ayı tuzağı gördü, bu da kripto para biriminin bir sonraki trendi ile ilgili belirsizlikler zincirini körükledi.

Bir trader, bu sahte hareketlerin, BTC 19.700 dolarlık direncin üzerine yakın bir haftalık mum gösterene kadar devam edeceğine inanıyor.

Bu haftalık mum kapanışı gerçekleşene kadar, Bitcoin için yukarı doğru hareketlere güvenmek pek de kolay olmayabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin