Bitcoin (BTC) fiyatı için kritik 14 saat! İşte nedeni
Bitcoin (BTC) fiyatı için kritik 14 saat! İşte nedeni

Bitcoin (BTC) fiyatı için kritik 14 saat! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar en büyük kripto para Bitcon’in fiyatını 22.000 doların üzerine çıkaramazsa, Bitcoin bazı ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Bitcoin’in 22.000 dolara ulaşmasının ardından önünde kritik 14 saat bulunuyor. Bu kritik saatler atlatılmazsa piyasa kritik sorunlarla karşılaşabilir.

BTC bu fiyat aralığında tutunamazsa 19.000 dolara kadar gerileyebilir. Ne yazık ki, dijital altın, ayıların sağladığı satış baskısına ayak uydurmak için mücadele ediyor. Will Clemente, 24 Haziran tarihli paylaşımında daha önce bahsettiği grafiği paylaştı. Analist, BTC için bir dönüm noktası görevi gören fiyat aralığının altını çizdi. Kripto para birimi herhangi bir nedenle aralığın altına düşerse, büyük olasılıkla 19.000 dolarlık bölgeye bir düşüş yaşayabilir.

Bitcoin, ilk kripto para biriminin fiyatının iki gün içinde aniden 20.700 dolardan 23.800 dolara kadar yükselmişti. Daha sonra 18 Haziran’dan bu yana gördüğümüz kazanımların büyük bir kısmını kaybetti.

Bitcoin için 19.000 dolara düşüş neden sorunlu?

Bu kadar çok yatırımcı ve analistin Bitcoin’in bir kez daha 22.000 dolar eşiğinin altına düşmemesini ummasının ana nedeni, piyasaya girişlerin bolluğu ve bu da gelecekteki fiyatın piyasa için gerçek bir sorun haline gelmesine neden oluyor. Bitcoin fiyatı için 23.000 dolara kadar olan mevcut rallinin bir ayı tuzağı olduğunu ima eden çok sayıda faktör var.

Kripto para piyasasına kurumsal girişler hâlâ düşük seviyede kalıyor diyebiliriz. BTC’nin değeri Temmuz ortası seviyelerine ulaşırsa, Bitcoin’in öngörülebilir gelecekte piyasadaki başarısına karşı çıkan başka bir faktör.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin