featured

Bitcoin boğa koşuna hazır olun! Arthur Hayes bir sonraki boğa piyasasının ne zaman başlayacağını açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin’in boğa piyasasının ekim ya da eylül ayı civarında başlamasını beklediğini söyledi. Perşembe günkü blogunda Hayes, finans piyasalarının mevcut durumunu ve Bitcoin’in yükselişine katkıda bulunacağına inandığı faktörleri ele aldı.

Yatırımcıları daha fazla sorun bekliyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki duruma da değinen Hayes, ülkenin finans sektörünün sorun yaşamaya devam edeceğini ve bunun da itibari para finans sisteminden kitlesel bir kaçışa yol açacağını öngördü. ABD Federal Hükümeti açısından ise uzman, politikacıların harcamalara öncelik vermeye devam edeceğini öngördü. Aynı zamanda, hükümetin borçlanması devam edecek ve her yıl trilyonlarca dolar borç birikmesine neden olacaktır.

bitcoin

Ayrıca, Federal Rezerv’in sonsuz para basımına ilişkin kamuoyu farkındalığının altını çizdi ve bunun, insanlar potansiyel enflasyona karşı korunmaya çalıştıkça Bitcoin’in yükseliş ivmesine katkıda bulunacağını belirtti.

“Giderek daha fazla uzman Fed ve ABD Hazinesi tarafından basılan ve faiz olarak dağıtılan milyarlarca dolara ne olduğu hakkında konuşmaya başladıkça, para matbaası sinyal verdiğinde bir kez daha yaygın bir bilgi haline gelecektir. Ve yazıcı sinyal verdiğinde, Bitcoin boom yapar!” diye yazdı.

Ayrıca, ABD bankacılık sistemine de değinerek bankaların enflasyon ve yükselen kısa vadeli politika faizleri nedeniyle zorlanmaya devam edeceğini belirtti.

Bitcoin boğa koşusu için hazır olun!

Bununla birlikte, BTC’e ve altın gibi varlıklara bir likidite akışı olacağını öngörerek gerçek Bitcoin boğa piyasasının bu yılın üçüncü çeyreğinin sonlarında ve dördüncü çeyreğinin başlarında başlayacağını belirtti. Ayrıca piyasalarda sabrın önemini vurgulayarak hiçbir şeyin düz bir çizgide yukarı ya da aşağı gitmediğine dikkat çekti.

“Havai fişek gösterilerinin ve gerçek BTC boğa piyasasının bu yılın üçüncü çeyreğinin sonlarında ve dördüncü çeyreğinin başlarında başlayacağına inanıyorum. O zamana kadar sakin olun… Tatile çıkın, doğanın, arkadaşlarınızın ve ailenizin tadını çıkarın. Çünkü bu sonbahar geldiğinde, ticaret uzay geminize bağlanmış ve kalkışa hazır olsanız iyi edersiniz.” diye yazdı Hayes.

bitcoin

Hayes ayrıca BTC’e ilişkin analizini de paylaşarak, “Bitcoin’in bu seviyede dirençli kalmasını bekliyorum. Bitcoin’in 20.000 dolar ya da ona yakın bir seviyeyi tekrar test etmesini beklemiyorum.”

Yaz aylarında piyasanın tipik cansız performansının öncelikle tüccarlar arasında azalan ilgi ve bıkkınlıktan kaynaklandığını vurguladı. Küresel riskli varlık piyasalarına kademeli fon akışının Bitcoin’in dayanıklılığı ve gücü için çok önemli olduğunu belirtti.

Bu göreceli sükunet döneminden faydalanan uzman, genel ticaret hesabını yeniledikten sonra Bitcoin’e olan tahsisini kademeli olarak artırmayı planladığını açıklayarak sözlerini tamamladı.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin