featured

Bitcoin balinaları iş başında! Robinhood 3 milyar dolar değerinde BTC satın aldı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen haftaki Bitcoin çöküşünün ardından 23 Ağustos Çarşamba günü BTC fiyatı bir toparlanma hareketiyle 26.700 dolara kadar yükseldi. Ancak kısmen geri çekildi ve şu anda 26,399 milyar dolarlık piyasa değeri ile 513 dolardan işlem görüyor.

Zincir üstü veriler, geçen haftaki düşüşün ardından Bitcoin balinalarının tekrar harekete geçmesiyle bir miktar iyimserlik gösteriyor. Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, önemli balina ve köpekbalığı adreslerinin varlıklarını bir kez daha artırması nedeniyle Bitcoin’in çarşamba günü 26,8 bin dolara yükseldiğini açıkladı. 10 ila 10.000 BTC tutan 156.660 cüzdanlar, 17 Ağustos’tan bu yana toplam 308,6 milyon dolar topladılar.

Bitcoin

Öte yandan bazı raporlar Robinhood’un son 3 ayda 3 milyar dolar değerinde Bitcoin biriktirdiğini öne sürdü. Analistlerin Robinhood’a ait olduğuna inandığı bu miktarı gizli bir cüzdan biriktirdi.

Robinhood’un önemli Bitcoin varlıklarına yönelik niyetleri belirsizliğini korusa da bu bulgu şirketin dijital varlık sektörüne olan güçlü ilgisinin altını çiziyor. Robinhood, platformuna daha fazla kripto para yatırımcısı çekmek için aktif olarak çaba sarf ediyor. Bu açıklamanın kripto topluluğunun daha fazla ilgisini çekmesi muhtemel.

Bitcoin fiyat dalgalanması: Ölü kedi sıçraması mı, iyileşme mi?

Çarşamba günkü fiyat sıçramasının ardından Bitcoin’in rotasını değiştirip değiştirmediğini söylemek için henüz çok erken. Bitcoin balinaları biriktirmeye devam ederken kısa vadeli sahipler geçen hafta boyunca yoğun bir şekilde boşaltma yaptı.

Ayrıca BTC fiyat momentumu teknik grafiklerde genel olarak düşüş eğiliminde görünüyor. Bu seviyedeki son ret, benzer bir fiyat civarındaki 50 günlük hareketli ortalama ile birleşerek kayda değer bir aşağı yönlü hareketi tetikledi. BTC, 28.000 dolar civarında bulunan 200 günlük önemli hareketli ortalamayı aştı. Bu durum, önemli trend bilgilerine sahiptir ve bu seviyenin altına inilmesi, düşüş eğilimine doğru olası bir kaymaya işaret etmektedir.

RSI göstergesi aşırı satım bölgesinden toparlanmış olsa da yüzde 50 eşiğinin altında kalmaya devam ediyor. Bu, mevcut fiyat bir aralık içinde hareket ederken genel momentumun hâlâ düşüş eğilimine doğru eğildiği anlamına gelir. Sonuç olarak yakın gelecekte 25.000 dolar bölgesini bir kez daha test etme olasılığı var.

Son olarak kripto para analisti IncomeSharks ayrıca BTC’nin üç yeşil mum oluşturması gerektiği konusunda uyardı. Ancak o zaman fiyatların toparlandığını teyit edebiliriz.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin