Bitcoin balinaları bir ralliyi teşvik edebilir
Bitcoin balinaları bir ralliyi teşvik edebilir

Bitcoin balinaları bir ralliyi teşvik edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük ölçekli Bitcoin yatırımlarını takip eden Whalemap, kısa vadeli ticarette üç büyük Bitcoin balina kümesini belirtti. Veri harmanlayıcısına göre, üç seviye, hem destek hem de direnç seviyeleri olarak hareket ederek, dikkate alınması gereken temel teknik seviyelere işaret edecek.

Fiyat aralıkları

Whalemap’e göre, dikkat edilmesi gereken yeni seviyeler Bitcoin için aşağıdaki fiyat aralıklarında yer alıyor:

11.857 dolar.

12.256 dolar.

12.868 dolar.

Bitcoin balina kümelerinden önemli bir faaliyet olduğunda Bitcoin piyasasındaki eğilimler tarihsel olarak değişmiştir. Bunun nedeni, büyük ölçekli yatırımcıların piyasa üzerindeki etkisinin ağırlığıdır. Balina kümeleri, Bitcoin balinaları Bitcoin satın almadığında veya taşımadığında veya kripto para birimi varlıklarını işlemediğinde oluşur. Bu aktivite eksikliği, Bitcoin biriktirdiklerini gösterir ve bu durum güçlü bir desteğe yol açabilir. Tehlike, kümelerin Bitcoin’i hareket ettirmeye ve satmaya karar vermesi durumunda ortaya çıkar ve bu da Bitcoin fiyatında bir düşüşe neden olabilir.

Bitcoin, balina kümesi ve kurumsal destek ile toparlanabilir mi?

Bununla birlikte, şu anda piyasayı çevreleyen duyarlılık olumlu ve tokenı desteklemek için daha güçlü balina kümeleri oluşuyor gibi görünüyor. Bu durum, kurumsal yatırımcıların Bitcoin’lerine ekleme yaptıkları için büyük bir yükselişe yol açabilir. Yakın zamanda bildirildiği üzere, dolaşımdaki tüm Bitcoin’in %2,4’ünden fazlasını kontrol eden Grayscale, kısa süre önce kripto para varlıklarına sadece bir hafta içinde 1 milyar dolar ekledi. Bu, kurumsal yatırımcıların Bitcoin’de yükseliş beklediklerine işaret eiyor.

Son zamanlarda Bitcoin fiyatına bakıldığında, korelasyon Bitcoin’in ABD dolarına karşı %24’ün üzerinde kazanç sağlamasıyla aynı çizgide. Karşılaştırıldığında, fiat ekonomisine karşı korunmak için güvenli liman varlıklarından biri olarak Altın, ticaret değerinde yalnızca %0,2’lik bir artış gördü.

Kripto para piyasasındaki yükseliş devam ederse, Bitcoin’in fiyatı muhtemelen yeni yıla doğru sağlıklı bir büyüme görecek.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin