Bitcoin, arz düştükçe ve talep yükseldikçe değer kazanmaya devam edecek: Bloomberg
Bitcoin, arz düştükçe ve talep yükseldikçe değer kazanmaya devam edecek: Bloomberg

Bitcoin, arz düştükçe ve talep yükseldikçe değer kazanmaya devam edecek: Bloomberg

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Bloomberg’den Mike McGlone, BTC’ye olan talep artmaya devam ederken Bitcoin’in daha yüksek bir fiyat seviyesi oluşturmasını bekliyor.

Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’in hala bir fiyat keşif modunda olduğuna inanıyor, ancak BTC’nin değerlenmeye devam etmesini bekliyor. işte nedeni.

“Bitcoin arzı düşüyor ve talep artıyor”

Mike McGlone, Bitcoin olasılıkları hakkındaki görüşlerini paylaştı. Topluluğa dünyanın en büyük dijital para biriminin dolaşımdaki arzının düştüğünü ve Bitcoin talebinin artmaya devam ettiğini hatırlattı.

Geçen yıl Çin salgını ve dünya çapında yaşanan kilitlenmeler nedeniyle başlayan ekonomik durgunluk, çok sayıda finans kurumunu ve perakende yatırımcıyı bu yıl yakın gelecekte beklenen enflasyona karşı bir önlem olarak Bitcoin’i kucaklamaya itti.

Küçülen arz ve artan talep, McGlone’un Bitcoin fiyatının zamanla artmaya devam edeceğine ve gelecekte kripto alanı daha güçlü ve daha olgun hale geldikçe daha yüksek bir Bitcoin fiyatı kurulacağına inanmasına neden oluyor.

Mart ayı başlarında Mike McGlone, BTC’nin bir değer deposu olarak altının yerini almasıyla Bitcoin’in 100.000 $ seviyesine yükselmesini beklediğini ifade etmişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin