Bitcoin 50 bin doları gördükten sonra geri çekildi, Ethereum 1500 doları aştı: Genel piyasa görünümü
Bitcoin 50 bin doları gördükten sonra geri çekildi, Ethereum 1500 doları aştı: Genel piyasa görünümü

Bitcoin 50 bin doları gördükten sonra geri çekildi, Ethereum 1500 doları aştı: Genel piyasa görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, Bitcoin 50.000 dolara yükselirken iki günde yaklaşık 200 milyar dolar arttı. ETH ise 1.500 doları geri aldı.

Bitcoin 50 bin dolara yükseldi

Art arda birkaç gün süren fiyat düşüşlerinden sonra, Bitcoin dün etkileyici bir adım attı ve 50.000 dolarlık kritik seviyeye dokundu. Alternatif kripto paraların çoğu da olumlu tepki verdi, ETH 1.500 doları aştı, LINK 30 dolara yaklaştı ve BNB 250 dolara ulaştı.

Geleneksel finans piyasalarının da iyileşmekte olduğunu belirtmek gerekiyor. Dün, S&P 500 %2’den fazla, NASDAQ Composite %3’ten fazla ve NASDAQ 100 neredeyse %3 arttı.

BTC geçen hafta birkaç gün içinde 13.000 dolardan fazla değer kaybettiğinden beri, toparlanmak için mücadele etti. Son birkaç gün, Bitcoin 43.000 dolara kadar düştü. Ancak, boğalar nihayet dün kontrolü yeniden ele geçirdi ve kripto para birimini yukarı itti. Birkaç saat içinde, BTC 7.000 dolardan fazla değer kazandı ve kısaca 50.000 doları aştı.

Bu, dev ABD çokuluslu yatırım bankası Goldman Sachs’ın kripto para birimi alım satım masasını yeniden başlatacağına dair haberler esnasında geldi. Topluluğun yükseliş gelişimi olarak memnuniyetle karşıladığı bir haber olarak yorumlandı.

Bununla birlikte, BTC o zamandan beri hafifçe düştü ve şu anda 49.000 dolar civarında işlem görüyor.

Teknik açıdan bakıldığında, 50.000 dolar, Bitcoin’in yükselişindeki ilk büyük engel olmaya devam ediyor. Varlık kararlı bir şekilde burayı aşarsa, direnç çizgileri 52.500 ve 55.000 dolar.

Alternatif olarak, 47.200, 46.000 ve 44.750 dolarlık destek seviyeleri, başka bir dik geri çekilme durumunda yardımcı olabilir.

Altcoinler, son on gün içinde BTC’nin fiyat gelişmelerini büyük ölçüde taklit etti. Bu nedenle, dünün en düşük seviyesinden sıçramaları büyük bir sürpriz değil ve pazar bugün çoğunlukla yeşil.

Ethereum, değerin %8’inden fazlasını geri kazandı ve yaklaşık 1.550 dolara sıçradı. Binance Coin (%12) 250 dolara, Polkadot (%6) ise 35 doların üzerinde. Ripple ( 3), Litecoin (%5) ve Bitcoin Cash (%7) de yeşil renkte.

Chainlink, %16’lık bir artışla yaklaşık 29 $ ‘a yükselen ilk ondan en etkileyici performans gösteren kripto paralardan biri. İlginç bir şekilde, Cardano da 24 saatlik bir ölçekte değer kaybeden tek kripto para. Projeana ağını başlattıktan sonra bile ADA %3,5 düştü.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin