Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı
Popüler trader “alın” dedi ve bu DeFi koinlerine vurgu yaptı

Bitcoin 50.000 doları kovalarken bu Altcoin yeni zirvelere ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin boğaları BTC fiyatını 50.000 $ ‘a geri döndürürken, yeni ortaklıklar ve ana ağ lansmanları, belirli altcoinleri yeni zirvelere gönderiyor.

Bitcoin fiyatı

Bitcoin (BTC) boğaları, BTC fiyatı son bir saat içinde 49.000 $ seviyesini geri kazandıkça ivme kazanmış gibi görünüyor.

2 Mart’ta fiyat 47.000 $ ‘a kadar düştü ancak şu anda BTC 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. Boğaların 50.000 $’lık direnci desteğe çevirmek için başka bir girişimde bulunmaları muhtemel. Sürekli yüksek hacimli bir artış fiyatı 52.000 $’a gönderebilir. Burada günlük kapanış boğaların sürücü koltuğuna geri döndüğünü teyit edecek.

Altcoinler ivme kazanırken geleneksel piyasalar soğuyor

S&P 500’ün Haziran 2020’den bu yana en iyi performansını sergilediği Pazartesi günkü rallinin ardından ticaretin soğumasıyla geleneksel finans piyasaları 2 Mart’ta baskı ile karşılaştı.

NASDAQ, Dow ve S&P 500 günü sırasıyla %1,69, %0,41 ve %0,74 düşüşle kırmızı renkte tamamlarken, ABD Hazinesinin 10 yıllık getirisi de geçen haftaki ani yükselişten itibaren düşüşünü sürdürdü.

Birkaç altcoin projesi, token değerlerinde artış sağlamaya yardımcı olan büyük duyurular yaptı.

Sony Europe, Theta (THETA) ağının onaylayıcı programına katıldığını açıkladı. Duyuruyu takiben, THETA’nın fiyatı %15,31 artarak 3,70 ABD dolarına yükselirken, ağın TFUEL gaz tokenı 0,144 ABD doları ile tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin