Dikkat: Bitcoin 47 bin doları tekrar kırmak için bunu yapmak zorunda!

Dikkat: Bitcoin 47 bin doları tekrar kırmak için bunu yapmak zorunda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IntoTheBlock verilerine göre, Bitcoin’in 42.000 doların altına düşmesi, güçlü destek bölgelerinin olmaması nedeniyle fiyatın 37.000 dolara düşmesine yol açacak. Aynı zamanda Bitcoin’in 47.000 dolara ulaşmak için 1,9 milyon BTC tutan direnç bölgesini aşması gerekecek.

Satış baskısının kaynağı ne?

Para Giriş/Çıkış göstergesi, kripto para piyasasında satış baskısına dair bir sinyal vermeyecek olsa da, varlığın yükselme yolunda karşılaşabileceği potansiyel direnci belirlemek için kullanılabilir.

Yatırımcılar, bir varlık baştaki giriş fiyatına ulaştığında kâr elde etme veya varlıklarını riske atma eğilimindedir. Bu nedenle Bitcoin, en yüksek satış baskısı ile 42.000 ila 43.000 dolar ve 45.000 ila 47.000 dolar arasında karşı karşıya kalabilir.

Her iki bölge de 1,9 milyon BTC tutan 3,2 milyon adresin yoğunlaşmasıyla hareket ediyor. Metrikler, belirli bir fiyattan varlık alan daha fazla adrese odaklandığında her bölgenin diğerinden daha geniş olduğunu gösteriyor.

Destek bölgeleri

Aynı metriğe göre, varlık için en büyük destek bölgesi şu anda 39.000 ila 41.900 dolar arasında kalıyor. Bu bölgede yaklaşık bir milyon adres 700.000 BTC tutuyor. Sahiplerin sayısındaki ani düşüş, bölgede bir milyondan az adresin Bitcoin’i kârlı şekilde tutmasıyla 38.000 ile 39.000 dolar arasında beliriyor.

Piyasadaki en son düzeltmeden sonra, BTC’nin karlılığı %57’ye düştü ve tüm sahiplerin %36’sı Bitcoin’i zararda tutuyor veya ticaretini yapıyor. Yazı yazılırken Bitcoin, gün içinde değerinin %3,1’ini kaybederek 41.747 dolardan işlem görüyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin