Kripto para borsası, aralarında Shiba’nında yer aldığı 6 kripto parayı listeliyor…

Bir yıl boyunca 14 günde bir Shiba alan yatırımcının parasına bakın ne oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası çöküşünden sonra, çoğu yatırımcı büyük bir zararının eşeğine geldi. Kısmen toplarlanma gözükse de tahmini olarak yüzde 70’ten fazlası daha tepe fiyatlardan alım yaptı.

Yatırımcıların bir kısmı ise paralarını Shiba Inu varlığında eritti. Ayrıca panik havasıyla düşüş esnasında zararına satışlar gözden kaçmadı. Ayrıca paylaşlan bir veriye göre de yıllık düzenli alım yapanların zararda olduğunu gösteriyor.

Tokenin geçen yılki popülaritesindeki artışa rağmen, en son veriler önceki 365 gün içinde varlığa dolar-maliyet ortalamasında aynı miktarda yatıranlar, zararda.

Shiba 1 yıllık kazanç dengeleri

DCA kripto verilerine göre Shiba Inu için, Haziran 2021’den Haziran 2022’ye kadar 14 günde bir toplam yatırımın bilançosu belli oldu. 27 yatırım için SHIB varlığına 100$ yatırım yapan biri, Shiba Inu’da 500 dolar zarar ediyor. Yani yaklaşık olarak 2.700 dolar yatırımda şu an elinde 2.190$ kalıyor.

Ayrıca toplam 27 yatırım tarihinden 22 iki haftalığına yatırım yapan yatırımcıların kârlı çıkacağını belirtmekte fayda var. Özellikle, sadece beş yatırım tarihi, yatırımcıları zarara sokuyor.

ABD’li yatırımcılar Shiba’ya karşı ilgiyi kesti

Los Muertos tarafından yürütülen bir Google Trends analizi çalışmasında, Amerikalıların en çok satmak istedikleri token listesinin başında SHIB geliyor.

Ayrıca, SHIB, 2 Haziran’dan bu yana talebin düşmesiyle 20.000’den fazla sahibini kaybetti. Şu an Shiba Inu haftalık yüzde 25, günlük yüzde 5 değerleme ile fiyatlanıyor. Alım ve satımlar ise 0.00001025 seviyelerinden gerçekleşiyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin