Bitcoin transferleri fiyat için ne ifade ediyor? İşte analist görüşleri
Bitcoin transferleri fiyat için ne ifade ediyor? İşte analist görüşleri

Bir kaynağa göre ABD hükümeti 40 bin BTC’yi hareket ettirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında dalga devam ediyor. Sert bir dalganın ikincisi olarak nitelendirilen olayda FED’in şahin görünümü kendini daha çok gösteriyor.

Bitcoin, önemli destek seviyelerinin altında kırıldığı için zayıflık ve satış baskısı göstermeye devam ediyor. BTC fiyatı 20.000 doların altına düşebilir. Korku ve psikolojik baskının artması fiyattaki beklentileri birden bire değiştirdi. Powell ve Beyaz Saray’dan gelen peş peşe açıklamalar gündemi başka bir boyuta getirdi.

Geçen hafta boyunca, dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) satış baskısı altındaydı. Haberin yapıldığı esnada bir Bitcoin, 21.950 dolardan işlem görüyor. Bugün itibarıyla dolar karşısında %2’yi bulan düşüş gördü. 

Zincir içi veriler Bitcoin hakkında gerçeği ortaya çıkardı

Geçmişte olduğu gibi bugünlerde de BTC ile ilgili spekülasyonlar dönüyor. Bazı çıkan haberlerin gerçek olması süreci daha da zorlaştırıyor.

Zincir içi veri sağlayıcısı Glassnode, ABD hükümetiyle ilgili önemli bir veriyi paylaştı. Glassnode göre, kısa süre önce ABD Hükümeti kolluk kuvvetlerine bağlı cüzdanlardan yaklaşık 40.000 BTC çıkışı yapıldı. Şu anda hareket halinde olduğunu bildirdi. Çoğunluğu dahili transferler gibi görünse de, bazıları kripto borsası Coinbase borsasına gönderildi.

Hafızalarımızı zorladığınızda bu varlıkların daha önce bir hack olayında ele geçirildiğini biliyoruz. Yani ABD hükümeti bu korsanlardan ele geçirdiği yaklaşık 9.861 BTC’yi, Amerikalı borsaya aktardı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin