Bir yatırımcı Ethereum fee ücreti için 39 bin dolar mı ödedi?

Bir araştırma, Ethereum’un nasıl değer deposu haline nasıl geldiği açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH), 2022’deki sert düşüşüne rağmen daha az kayıpla, çoğu yatırımcı varlığa olumlu bakıyor. Ayrıca altcoin’in değerinin zamanla önemli ölçüde artmasını bekliyor. Özellikle Proof of Work sisteminde Proof of Stake geçişi proje için tarihi bir olay olarak gösterildi.

Stake sistemine geçişten sonra 2023 yılında da proje ekibi yeni geliştirmelerini sahaya süreciğini duyurmuştu. Bununla ilgili geçtiğimiz günlerde topluluğu sevindirecek haber gelmişti.

Son bir araştırmada ise Ethereum’un değer deposu olduğu vurgulandı. Verilerle desteklenen araştırmada Ether’in gerçek bir değer olabileceği her açıdan kanıtlandı. 

Araştırma: Ethereum bir değer deposu

Glassnode veri analizi, Ethereum’un uzun vadeli yatırımcılar tarafından tutulan dijital varlığın hacmine bağlı olarak kademeli olarak bir değer deposuna dönüşüyor olabileceğini ortaya koydu.

Ethereum’un mevcut piyasa döngüsü sırasında tüm zamanların en yüksek seviyesinden %70’ten fazla düşmesiyle, yatırımcıların fonlarını telafi etmek için kripto parayı büyük ölçüde satacakları düşünülebilir.

Glassnode HODL dalgaları verileri, uzun vadeli yatırımcıların şu anda ETH arzının %80’ini elinde tuttuğunu, yani token’ı altı aydan fazla tutanların, 2018 ayı piyasası seviyesine çok benzer olduğunu gösterdi.

Ethereum sahipleri aslında uzun süreli plan yaparak varlığı bir değer deposu olarak gösteriyor.  Bu, uzun vadeli sahiplerin, varlığın kısa vadede değil çok yıllı bir değerli olduğuna inandıklarını gösteriyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin