Binance'a 180 milyonluk USDC transferi: Bu hareketin arkasında ne var?
Binance'a 180 milyonluk USDC transferi: Bu hareketin arkasında ne var?

Binance’a 180 milyonluk USDC transferi: Bu hareketin arkasında ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğu üyelerinin dikkati, muazzam bir işlem yapıldığı için Tron ve Justin Sun’a döndü. Justin Sun’ın Tron DAO’su tarafından yapılan beklenmedik bir işlem ağda göründü. Devasa işlem birkaç saat önce yapıldı: 180 milyon USDC, bir Tron DAO cüzdanından Binance’e taşındı. Mevcut zamanlamayı düşünürsek, öngörülebilir gelecekte piyasada bir hareket görebiliriz.

Justin Sun veya Tron DAO, en son işlemle ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı, ancak kullanıcılar piyasada yaklaşmakta olan satın alma faaliyetinin potansiyeli hakkında şimdiden spekülasyon yaptı.

Zincir üstü verilere göre, balinalar bu kısa vadeli piyasa rallisi sırasında aktif olarak Bitcoin ve diğer varlıkları satın alıyor. Tron DAO’dan Binance’e yapılan en son işlem, Ocak ayında dijital varlık piyasasında tanık olduğumuz muazzam satın alma gücünün bir parçası olabilir.

Ocak ayı boyunca, bizzat Justin Sun ve Tron’a bağlı cüzdanlar, Binance dahil olmak üzere farklı borsalara büyük transferler yapıyor. Ancak, bu işlemlerin çoğu, gerçek alım veya satım işlemlerinden ziyade dahili fon yeniden dağıtımına bağlıydı.

Ne yazık ki, bu fonların gerçekte nereye gittiğini belirlemenin belirgin bir yolu yok. Bununla birlikte, Binance’teki mevcut likidite ve piyasanın derinliği göz önüne alındığında, bu kadar büyük bir meblağın bile piyasa üzerinde büyük olasılıkla bir etkisi olmayacaktır.

Tron’un kendisi borsadaki büyük işleme tepki göstermedi, varlığın fiyat performansı son birkaç gündür aynı seviyede seyrediyor. Önceki performansına göre Tron, çoğunlukla piyasadaki genel eğilimi takip ediyor ve son birkaç haftadır yükselen Bitcoin, Ethereum ve diğer dijital varlıkların hareketini takip ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin