featured

Binance ve Mastercard, Latin Amerika’da iş birliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance  ve Mastercard, Brezilya’da birlikte hrareket etmek için anlaşmaya vardı. Bugün kısa süre önce kurumlar, Güney Amerika ülkesinde ön ödemeli Binance Kripto Kartlarını piyasaya süreceklerini duyurdu.

Pazartesi günü, Binance ve Mastercard Inc., Latin Amerika’nın en büyük ekonomisine sahip ülke olan Brezilya’da bir ön ödemeli kartı piyasaya süreceklerini paylaştı. Bu hamle, kripto para devinin geleneksel bankacılık ile dijital varlıklar arasındaki ilişkiyi genişletme girişimlerinin bir parçası olarak bakılıyor.

Brezilya İçin Binance ve Mastercard anlaşması

Bir açıklamaya göre Brezilya, Binance Card’ı alan ikinci ülke olacak. Şu anda beta testinde ve önümüzdeki haftalarda geniş çapta erişilebilir hale gelmesi bekleniyor. Hizmet Binance Mastercard tarafından yapılan iş birliği ile gelecek.

Genel olarak, Binance Kripto Kartlarının kullanımıyla, kullanıcılar ürünlere yaptıkları her harcamada %8’e kadar BNB para iadesi alabilecek. Ayrıca, uygun satın alımlardan elde edilen tüm geri ödemeler otomatik olarak doğrudan kripto borsasının Finansman Cüzdanına yatırılır.

Binance ve MasterCard’ın anlaşması 30 Ocak Pazartesi günü geldi. Yabancı kaynakların yaptığı habere göre aynı zamanda anlaşmanın içeriği de belli oldu. Kripto dönüştürme ücretleri %0,9’a kadar yükselecek. Fiziksel kartın ilk verilişinde herhangi bir ücret alınmamakla birlikte, kartın yeniden verilişinde 25$ ücret alınacaktır. 

Brezilya’daki Binance kart sahipleri yakında hem Binance web sitesinde hem de mobil uygulamada bulunan kart kontrol panelini kullanarak kartlarını yönetebilecekler. Kart panosu ayrıca kullanıcılara müşteri desteğine erişme ve işlemlerinin geçmişini kontrol etme olanağı sağlayacaktır.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin